SOCIAL

Zilele comunei Periş, sărbătoare a întregii comunităţi

Nu una, ci două zile de petrecere a pregătit, de curând, administraţia locală a comunei Periş pentru membrii comunităţii de aici. Astfel, localnicii din satul Buriaş s-au bucurat de sărbătoarea comunei miercuri, 7 septembrie, iar cei din satul de reşedinţă Periş au avut şi ei parte de spectacole şi surprize joi, 8 septembrie, într-o atmosferă de relaxare şi bună dispoziţie.

 

 

Trebuie spus că spectacolul pregătit de edilul Anghel Albu şi echipa sa din primărie a fost gândit pentru participanţi de toate vârstele, astfel că artiştii care au fost invitaţi la eveniment au fost aleşi ţinând cont, pe cât posibil, de preferinţele celor mai mulţi dintre locuitorii comunei.

Astfel, pe scena evenimentului au urcat nume pe cât de cunoscute, pe atât de apreciate de localnicii din Periş, de la artişti de muzică populară şi de petrecere şi până la deţinători ai primelor locuri în clasamentele muzicale actuale: Ileana Ciuculete, Vali Vijelie, Oana Radu, Rocsana Marcu, Cristian Rizescu, Georgiana Lăpădat, Raisa, George Nicoloiu, Vasile Vadan sau Andreea Banu.

În plus, grupul vocal Xara, din comuna Periş dar şi demonstraţia de karate prezentată de sensei Stancu Valeriu au fost îndelung aplaudate de toţi cei prezenţi.

Pe lângă momentele artistice nu au lipsit, fireşte, micii comercianţi cu produse dintre cele mai diverse, care i-au atras în egală măsură pe tineri şi pe cei mai puţin tineri, însă cu siguranţă copiii au fost cei mai încântaţi de tarabele încărcate cu nenumărate jucării, dulciuri şi suveniruri. În plus, micuţii au avut la dispoziţie spaţii special amenajate, astfel că au putut petrece câteva ore bune de joacă şi relaxare.

Şi cei mari au avut de unde alege, pentru că grătarele fierbinţi şi berea rece, devenite deja elemente tradiţionale ale oricărei petreceri româneşti, au fost şi ele luate cu asalt de cei prezenţi.

Sărbătoarea comunei Periş s-a încheiat, aşadar, târziu în noapte, atunci când numeroşii participanţi la eveniment, cetăţeni ai localităţii dar şi mulţi din comunele învecinate au putut admira momentul de final al petrecerii – splendidul foc de artificii care a luminat cerul minute întregi.

Cristina Bobe

img_3650 sat-burias-1 sat-burias-4 zilele-comunei-peris

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.