SOCIAL

Zi de sărbătoare pentru comunitatea din Cernica

Devenită deja o tradiţie, Ziua localităţii Cernica a reunit, sâmbătă, 10 septembrie, pe stadionul din localitate, artişti ai mai multor genuri muzicale, un public extrem de numeros dar şi nişte organizatori deopotrivă emoţionaţi şi încântaţi de succesul de care evenimentul s-a bucurat.

 

 

Astfel, primarul localităţii, Gelu Apostol, viceprimarul Florin Vasile şi reprezentanţii Consiliului local Cernica au reuşit, şi anul acesta, organizarea unui eveniment deosebit.

Pentru membrii comunităţii de toate vârstele, organizatorii au pregătit, încă de la ora 17.00, surprize muzicale şi artistice dintre cele mai diverse, în cadrul spectacolului care s-a desfăşurat pe stadionul din localitate.

Numeroşii locuitori ai comunei prezenţi la eveniment s-au bucurat de prestaţia artistică a unor nume importante ale muzicii noastre. Astfel, artişti precum Nicu Paleru, Minodora, Talisman, Jean de la Craiova, Ianos Prahoveanu, Mariana Stan, Bianca Ioana Cristea şi mulţi alţii au încălzit atmosfera în ritmuri pentru toate gusturile, toate extrem de apreciate de cei prezenţi la eveniment. În plus, actorul Florin Petrescu, interpretul celebrului personaj Axinte, de la Vacanţa Mare, a smuls din nou hohote de râs din partea spectatorilor.

Castelul şi toboganul gonflabil, baloanele şi jucăriile – pentru cei mici – dar şi mititeii la grătar, berea şi băuturile răcoritoare – pentru cei mari – au venit să întregească atmosfera de distracţie şi bună-dispoziţie de la sărbătoarea localităţii.

Întregul eveniment a fost, aşadar, încă un succes pentru organizatori şi, în aceeaşi măsură, un meritat moment de relaxare şi bună dispoziţie pentru membrii comunităţii din Cernica.

Cristiana Panaitimg_8554 img_8496 img_8530 img_8533

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.