SĂNĂTATE

Workshop „7 paşi pentru a slăbi şi a te menţine fără efort”

Cea mai bună modalitate de a slăbi și a te menține o reprezintă îmbinarea unui stil de viață sănătos cu tehnici și metode pe plan emoțional și mental.

unnamed

 

Despre astfel de tehnici şi metode va fi vorba şi în „7 paşi pentru a slăbi şi a te menţine fără efort”, un workshop pe care Bianca Brighilă – nutriţionist şi consilier pentru dezvoltare personală şi Raluca Tita – psiholog clinician îl propun tuturor celor interesaţi de un stil de viaţă sănătos.

Potrivit celor doi specialişti, gândirea și comportamentul autodistructiv tind să favorizeze apariția obiceiurilor alimentare nesănătoase, iar persoana devine copleșită de sentimentul de vină.

„Venind la acest workshop, vei învăța concret ce să faci pentru a ajunge la greutatea pe care ți-o dorești și cum să-ți îmbunătățești viața și sănătatea”, mai spun specialiştii.

În cadrul întâlnirii, participanţii vor afla cum să combine alimentele pentru a nu se îngrăşa, ce să facă în timp ce consumă alimentele preferate (dulciuri, pâine zahăr etc.) pentru a ajunge la greutatea dorită, ce afirmaţii sunt potrivite pentru a scăpa de kilogramele în excess au cum să îşi asculte nevoile corpului pentru a-i oferi ceea ce are nevoie la momentul respective.

Workshopul are loc sâmbătă, 10 decembrie, orele 14 – 16, în Bucureşti, la adresa Str. Popa Petre, nr. 15, sector 2.

Important de precizat, pentru cei care vor veni însoțiți de copii organizatorii au o surpriză – cei mici vor beneficia de un atelier de creație împletit cu tehnici de dezvoltare personală.

Înscrierile se fac prin mail sau la 0722946640 / 0735319028. Cei interesaţi pot trimite un email sau un sms cu mesajul: „Aleg să particip sâmbătă!” – numele și prenumele. Adresa de mail: office@iubesteticorpul.ro
www.iubesteticorpul.ro
http://www.fundatiagimmyni.ro/

De asemenea, mai multe detalii pot fi găsite şi pe pagina de facebook a evenimentului: https://www.facebook.com/events/326649804386610/?ti=icl

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.