POLITIC

Vicepreședintele CJ Ilfov, Rizia Tudorache: CNADNR, compania criminală, omoară cu bună știință și cu acte în regulă, cetățenii României

Vicepreședintele Consiliului Județean (CJ) Ilfov, Rizia Tudorache, se declară îngrozit de situația actuală a drumurilor gestionate de CNADNR și consideră că ei sunt principalii vinovați pentru accidentele rutiere din ultima perioadă, soldate cu morți și răniți.

rizia-tudorache

 

„Am mai spus şi voi mai spune, ori de câte ori va fi nevoie. CNADNR, această companie plătită din banii noștri cu sume consistente, nu face altceva decât să transforme căile de comunicații din țara noastră, în veritabile capcane ale morții.

Nu mai putem continua să fim ignoranți cu asemenea companii, care funcționează clar împotriva tuturor cetățenilor acestei țări. Nu mai putem tolera companii de stat, care acționează împotriva noastră, cu acte în regulă. Nu mai putem accepta companii de stat, care practică genocidul, la scară națională”, a declarat Rizia Tudorache, potrivit unui comunicat emis de Biroul de Presă al vicepreședintelui Consiliului Județean Ilfov.

Totodată, Rizia Tudorache afirmă că, de-a lungul unui an, mor în accidente rutiere aproximativ 4.000 de persoane, iar majoritatea acestor accidente sunt cauzate de proasta gestionare a drumurilor din subordinea CNADNR, precum și a lipsei specialiștilor din această companie.

„Proasta gestionare a acestor drumuri pune în pericol siguranța cetățenilor și a pietonilor, iar anual mor în accidente aproximativ 4.000 de persoane. Gândindu-ne la aceste cifre, constatăm că numărul este echivalent cu cel al locuitorilor unei comune de mărime medie din România. Este inadmisibil ca în urma acestor statistici alarmante, CNADNR-ul să nu aibă departamente speciale, cu angajați specializați, care să își poată asuma responsabilitatea pentru calitatea lucrarilor.

Nu mai putem continua în această manieră, sunt prea multe cruci de-a lungul drumurilor”, a concluzionat Rizia Tudorache.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.