SPORT

Vasile Antonescu și Mircea Jecan, campioni la dublu la „Chitila Open Tennis” Laurynas Grigelis (Lituania) a câștigat turneul de simplu

Nu mai puţin de 16 jucători a adunat la start, pe tabloul principal de simplu, evenimentul „Chitila Open Tennis”, turneu masculin ITF dotat cu premii totale de 10.000 de dolari, găzduit de „Tenis Club Mihai Vanță”. Dintre aceştia, niciunul nu a reușit însă să treacă de faza sferturilor de finală.

 

turneu-tenis-chitila turneu-tenis-chitila-2 turneu-tenis-chitila-3 turneu-tenis-chitila-4

Cea mai bună evoluție au avut-o Bogdan Borza și Sergiu Ioan Bucur, care au ajuns printre cei mai buni opt jucători ai turneului. Campionul ediției din acest an este lituanianul Laurynas Grigelis, cap de serie nr. 2, care câştigat în faţa italianului Claudio Fortuna, principalul favorit al competiției, cu 6-3, 4-6, 6-1.

În vreme ce la simplu românii nu au ajuns atât de departe, lucrurile au stat cu totul altfel la dublu, probă care a fost dominată autoritar de sportivii noștri. Astfel, cei opt semifinaliști au fost din România, titlul revenind perechii Vasile Antonescu / Mircea Jecan, care s-a impus cu 6-2, 6-2 în fața dublului Andrei Ștefan Apostol / Nicolae Frunză.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.