SOCIAL

Ştefăneştii de Jos: Noua echipă de la primărie, în mijlocul oamenilor de Ziua comunei

Ca în fiecare an, în 8 septembrie, de ziua în care creştinii ortodocşi celebrează Naşterea Maicii Domnului, localitatea Ştefăneştii de Jos s-a aflat şi ea în sărbătoare.

De data aceasta, alături de membrii comunităţii s-au aflat noii reprezentanţi ai administraţiei locale – este vorba despre edilul Robert Ionel Ştefan şi viceprimarul Gheorghe Cataramă – întreaga comunitate petrecând, astfel, câteva ore de relaxare şi bună dispoziţie şi bucurându-se – cum altfel decât împreună – de sărbătoarea comunei lor.

În plus, invitaţii la eveniment – de la oficialităţile locale, judeţene şi centrale şi până la artiştii care au oferit celor prezenţi un spectacol de excepţie – au contribuit şi ei la una dintre cele mai frumoase ediţii ale zilei comunei Ştefăneştii de Jos.

 

 

Între invitaţii la eveniment, alături de noua echipă de la primăria Ştefăneştii de Jos, s-au numărat personalităţi precum Hubert Thuma – deputat PNL de Ilfov, reprezentanţi ai administraţiilor locale din comunele vecine, ai unor direcţii judeţene, consilieri judeţeni, consilieri locali – între care şi fostul edil al localităţii, Anghel Rababoc – precum şi alţi reprezentanţi ai administraţiei publice locale.

Înainte de a le ura petrecere frumoasă, primarul din Ştefăneştii de Jos, a ţinut să le mulţumească locuitorilor comunei pentru susţinerea pe care i-au acordat-o în alegerile nu demult încheiate şi să-i asigure că activitatea sa în slujba comunităţii va confirma încrederea cu care aceasta l-a învestit.

 

 

Nume celebre ale muzicii româneşti au cântat pentru locuitorii din Ştefăneştii de Jos

 

Cât despre spectacolul pus în scenă, începând cu ora 15.00, pe stadionul „Mătărău Dumitru” din localitate, acesta a mulţumit, cu siguranţă, cele mai pretenţioase gusturi în materie de muzică şi nu numai.

Astfel, artişti precum Claudia Ghiţulescu, Diana Matei şi Taraful Cleante, Elena Merişoreanu sau Adi Minune, dar şi nume ale muzicii pop ca Anna Lesko, Lora & The Band sau Alex Velea au adus bună dispoziţie în rândul celor prezenţi, participanţii la eveniment bucurându-se în egală măsură de fiecare dintre stilurile muzicale abordate de artiştii prezenţi.

Nici în acest an cei mai mici cetăţeni ai localităţii nu au fost neglijaţi, pentru copii fiind pregătite de către organizatori spaţii amenajate cu tobogane, căluţi sau trenuleţe, în timp ce părinţii şi bunicii lor s-au putut bucura de gustările specifice unui astfel de  moment, între care micii, cârnăciorii, berea şi băuturile răcoritoare au fost la loc de cinste. Acestea au fost asigurate de organizatori, în baza unor vouchere pe care cei prezenţi le-au primit odată sosiţi la eveniment.

Un alt punct de atracţie l-au constituit standurile micilor comercianţi prezenţi şi ei la o astfel de sărbătoare, care au oferit celor interesaţi produse pe cât de diferite pe atât de interesante, delicioasa vată pe băţ aflându-se, fireşte, între preferatele cumpărătorilor.

 

 

Tombolă cu premii

 

Un moment deosebit în cadrul evenimentului din Ştefăneştii de Jos l-a constituit tombola în urma căreia, prin tragere la sorţi, participanţii au avut şansa de a câştiga diverse bunuri de uz casnic. Astfel, cele trei premii au constat în: un televizor LED, un cuptor electric şi un set de pat, iar cele trei menţuni puse în joc au fost: un set de oale inox, o lenjerie de pat şi, respectiv, un set serviciu de masă.

Concluzionând, a fost o ediţie mai mult decât reuşită a Zilei comunei, una în care toţi cei prezenţi au lăsat deoparte, pentru câteva ore, activitatea de zi cu zi pentru a putea, împreună, să se bucure aşa cum se cuvine de sărbătoarea de suflet a comunităţii lor.

Cristina Bobe

img_2681 img_2565 img_2587 img_2622 img_2636

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.