SOCIAL

Spectacol memorabil, la Zilele comunei Afumaţi

Ajunse la cea de-a VIII-a ediţie, Zilele comunei Afumaţi, desfăşurate în 3 şi 4 septembrie, au reunit în curtea Şcolii Generale nr. 1 din localitate aproape întreaga comunitate, cetăţeni ai locului dar şi mulţi veniţi din comunele învecinate bucurându-se împreună de un spectacol memorabil.

 

 

În prezenţa edilului comunei, domnul Gabriel Dumănică – acesta fiind, de altfel, şi iniţiator al evenimentului – şi a mai multor reprezentanţi ai administraţiei locale, membrii comunităţii din Afumaţi  au petrecut, pe parcursul celor două zile, momente frumoase în care muzica, dansul şi buna dispoziţie au fost cuvintele de ordine.

Avându-l ca prezentator pe îndrăgitul artist Aurelian Temişan, prima seară a evenimentului a fost dedicată muzicii pop, pe scenă urcând, în faţa numeroşilor participani la eveniment, nume precum  Anna Lesko, Proconsul, Delia, Horia Brenciu & HB Orchestra dar şi Aurelian Temişan, de data aceasta în calitate de solist vocal.

Edilul localităţii, cel care a oferit buchete de flori artistelor invitate la Zilele comunei, a mulţumit celor 65 de sponsori care au făcut posibil acest eveniment, respectiv firme şi întreprinzători privaţi, cu sedii şi puncte de lucru în localitatea Afumaţi.

Finalul primei seri a sărbătorii comunei a fost marcat de o spectaculoasă ploaie de confetti care s-au împrăştiat deasupra miilor de participanţi la eveniment.

Cea de-a doua seară a evenimentului a fost rezervată folclorului, spectatorii aplaudând îndelung prestaţiile fanfarei conduse de Sandu Flavius, a tinerelor talente locale, între care Roxana Pene, Taraful Aventurierii, Viorica Chiurciu sau taraful lui Năsturică, urmate apoi de nume consacrate ale muzicii noastre populare: Daniela Condurache, Elena Merişoreanu, Ionela Prodan, Nicolae Furdui Iancu.

Sărbătoarea comunei Afumaţi s-a încheiat cu un splendid foc de artificii, îndelung admirat şi aplaudat de toţi cei prezenţi.2 1

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.