SOCIAL

Seminar „Tehnologia în viaţa copiilor. Avantaje şi dezavantaje”

Într-o perioadă în care copiii sunt din ce în ce mai acaparaţi de lumea tehnologiei, deseori în detrimentul altor activităţi, trei specialişti propun părinţilor care se confruntă cu astfel de situaţii – dar şi celorlalţi adulţi care interacţionează frecvent cu cei mici – o întâlnire care vizează exact această temă: prezenţa tehnologiei în viaţa copiilor, plusurile şi minusurile pe care aceasta le aduce în dezvoltarea micilor ei utilizatori.

 

 

Psihologii Nicoleta Burlacu şi Ana Irina Ionescu alături de kinetoterapeutul Bogdan Goga, invitat special la seminarul „Tehnologia în viaţa copiilor. Avantaje şi dezavantaje”, le propun, aşadar, părinţilor un curs ale cărui ingrediente vor fi informaţia de calitate, exemplele practice, sugestiile rupte din realitate, sugestiile specialiştilor dar şi o serie întreagă de surprize.

„Dragă părinte, ştim cât de greu este atunci când ai treabă şi copilul este acolo, călare pe tine, ştim cât de greu este când copilul creşte şi pare interesat numai de calculator, ştim cât de complicat este să înţelegem limitele unei dependenţe, ştim cât de important este să fii în pas cu vremurile în care trăim, ştim că fără tehnologie nu prea se poate în zilele noastre. Toate aceste subiecte precum şi alte lucruri importante şi utile în folosirea tehnologiei în viaţa copiilor, le vom discuta pe-ndelete la seminarul «Tehnologia în viaţa copiilor. Avantaje şi dezavantaje»”, spun cei doi psihologi.
Potrivit acestora, cursul se adresează tuturor părinţilor, dar şi adulţilor care interacţionează frecvent cu copiii (educatori, învăţători, terapeuţi, specialişti) şi au în grijă dezvoltarea lor armonioasă.
Pentru cursul din luna noiembrie, participanţii vor avea parte de două surprize: un voucher de reducere şi un invitat special, în persoana kinetoterapeutului Bogdan Goga, cel care va vorbi despre impactul utilizării tehnologiei asupra dezvoltării fizice.
Evenimentul are loc marţi, 22 noiembrie, ora 17:30 – 20:30, la Hotel Marriott, dar şi sâmbătă, 26 noiembrie, între 10:00 – 13:00, la Liceul Teoretic Naţional.
Investiţia este de 75 de lei (50% reducere) prin prezentarea voucherului obţinut în urma înscrierii online. Aceasta se face prin expedierea unui e-mail la adresa office@nicoletaburlacu.ro. Veţi primi un formular de înscriere, ce trebuie completat şi retrimis la aceeaşi adresă.
Important de precizat, în titlul mailului trebuie specificat „Înscriere seminar tehnonogie – Data __/__/____”
Achitarea taxei se va face în contul
Cab. Ind. de Psihologie Burlacu Nicoleta
RO11INGB0000999901633126

Date de contact
Telefon: 0741 050 473 / 0722 542 880
office@nicoletaburlacu.ro
www.nicoletaburlacu.ro

seminar

One Reply to “Seminar „Tehnologia în viaţa copiilor. Avantaje şi dezavantaje”

  1. Cu siguranta tehnologia trebuie introdusa in viata copilului la o anumita varsta, nu la 2-3 ani cum se intampla de fapt. Eu am facut aceasta greseala cu fetita mea si foarte greu am convins-o sa renunte, doar dupa ce am inscris-o la o scoala de dans (http://stop-and-dance.ro/ )din Bucuresti a mai uitat de tableta sau telefon. Mi-as dori ca viitorii parinti sa nu faca geseala pe care am facut-o eu cu fetita mea. Tehnologia poate influenta negativ si adultii, nu doar copiii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.