SĂNĂTATE

Sănătatea ta contează. Ai grijă de ea!

Liberty Medical Center – deja foarte cunoscuta clinică medicală din comuna ilfoveană Ştefăneştii de Jos – oferă pacienţilor săi consultaţii şi servicii de specialitate atât pentru afecţiunile cu adresabilitate directă, dar şi pentru afecţiunile care necesită servicii chirurgicale în cadrul unei abordări medicale interdisciplinare.

 

Intervenţiile de mică chirurgie realizate aici sunt efectuate de către o echipă medicală cu experienţă, respectând cele mai înalte standarde cu privire la siguranţă.
Astfel, un număr din ce în ce mai mare de pacienţi din judeţ şi nu numai au ales să se adreseze cu încredere doctorului Dragoş Ene, Medic Primar Chirurgie Generală Spitalul de Urgenţă Floreasca, Asistent Universitar UMF Carol Davila, Doctor în Ştiinţe Medicale şi Fondator Liberty Medical Center, pentru a se bucura de rezultate optime în ce priveşte starea lor de sănătate.
Se poate spune, aşadar, că Liberty Medical Center reprezintă un vis împlinit atât pentru pacienţii ilfoveni cât şi pentru personalul medical care îl deserveşte.
La fel de important, pentru pacienţii ilfoveni reprezintă sfârşitul deplasărilor interminabile în căutarea unor servicii medicale performante.14729394_751684011636187_1608908133853238826_n

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.