POLITIC

Rizia Tudorache (PMP): Partidul nostru a susţinut dintotdeauna reformarea clasei politice

Vicepreşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Ilfov şi candidat PMP pentru Camera Deputaţilor, Rizia Tudorache a mers duminică la vot, puţin înaintea orei prânzului, în localitatea Corbeanca, alături de soţia sa dar şi de edilul comunei, Valeriu Anton şi, respectiv, de mai mulţi membri ai echipei PMP Ilfov.

rizia-vot
„PMP luptă pentru un scor cu două cifre și suntem siguri că vom reuși același lucru și în județul Ilfov”, declara recent Rizia Tudorache pentru Actualitatea de Ilfov. „Avem experiența alegerilor locale, alegeri în cadrul cărora o mulțime de ilfoveni ne-au acordat încrederea lor și suntem convinși că și la aceste alegeri vom avea succes”, preciza acesta.
„Partidul nostru a susţinut dintotdeauna reformarea clasei politice și propulsarea tinerilor în funcții cheie. Însă tinerețea nu este de ajuns, pentru a fi deputat și pentru a îi putea reprezenta cum se cuvine pe ilfoveni în Parlamentul României este nevoie de o anumită pregătire, de o anumită prestanță, de o anumită experiență”, sublinia Rizia Tudorache.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.