POLITIC

Rizia Tudorache deschide lista candidaturilor PMP Ilfov pentru Camera Deputaţilor

Lista candidaţilor propuşi de PMP Ilfov pentru Camera Deputaţilor este deschisă de Rizia Tudorache, actualmente vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Ilfov. În vârstă de 55 de ani, Rizia Tudorache este căsătorit şi are trei copii. Este locuitor al comunei Mogoşoaia şi se descrie drept un om implicat în problemele comunităţii sale, un om orientat către rezultate, dar mai ales un om orientat către transparenţă şi corectitudine.

 

 

rizia-tudorache

Rizia Tudorache este absolvent al Liceului Militar de Marină „Al. Ioan Cuza” Constanţa, a Şcolii de Ofiţeri din cadul Ministerului Apărării Naţionale, a Facultăţii de Ştiinţe Juridice din cadrul Universităţii Bucureşti, precum şi a Universităţii Politehnice din Bucureşti, având specializarea de inginer TCM.

De-a lungul timpului a activat în diferite domenii, a fost îmbarcat pe nave comerciale, ofiţer MAPN, iar din 2001 este om de afaceri.

„În anul 2013, dezamăgit de lipsa de perspectivă a partidelor politice din România dar şi din dorinţa de a pune Ilfovul pe drumul modernităţii, am decis să fac pasul spre politică şi am devenit membru al Partidului Mişcarea Populară, un partid cu 85% oameni noi. Mi-am asumat functţa de preşedinte al organizaţiei PMP Ilfov, iar munca în fruntea echipei nu a fost în zadar. În luna iunie a acestui an, locuitorii judeţului nostru mi-au acordat încrederea şi votul lor, devenind astfel consilier judetean din partea PMP şi mai apoi vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Ilfov”, reaminteşte candidatul PMP.

„În prezent, îmi desfăşor mandatul respectând un principiu de bază pentru mine: politica în slujba cetăţeanului şi nu cetăţeanul în slujba politicii. Mergând pe acest principiu, susţin proiectele majore aflate în derulare în cadrul Consiliului Judeţean Ilfov şi sunt iniţiatorul a numeroase proiecte în beneficiul locuitorilor judeţului nostru. Între acestea se numără modernizarea spitalului judeţean şi a policlinicii judeţului, din localitatea Buftea, precum şi ridicarea nivelului calităţii serviciilor medicale şi operativităţii acestora. În ceea ce priveşte transportul în comun, un alt punct sensibil legat de care îmi doresc schimbări majore, susţin cu tărie implementarea Planului de Mobilitate Urbană Durabilă, prin care locuitorii judeţului nostru să ajungă să beneficieze de un transport în comun civilizat, adaptat la nevoile cetăţenilor.

Îmi doresc un mediu curat pentru fiecare şi mai ales pentru urmaşii noştri, de aceea susţin implementarea unui management integrat al deşeurilor, împreună cu Municipiul Bucureşti, pentru stoparea de urgenţă a infestării apei din pânza freatică.

Adaptarea învăţământului din judeţul nostru, la nevoile actuale şi viitoare, în conformitate cu locurile de muncă disponibile în Ilfov şi Bucureşti, fac şi ele parte dintre proiectele promovate de mine, pentru că abandonul şcolar şi analfabetismul funcţional trebuie de urgenţă combătute.

Sunt convins de faptul că, în aceste momente, România are mai multă nevoie ca oricând de oameni care să aibă acest crez şi am decis să fac următorul pas, asumându-mi candidatura la alegerile parlamentare din 11 decembrie 2016.

Cred cu tarie că postura de deputat al Romaniei va fi cea care îmi va da şi mai bine posibilitatea de a lupta pentru ilfoveni. Sunt conştient că va fi o misiune grea, dar nu imposibilă, pentru că sunt pregătit să duc lupta pentru modernizarea Ilfovului într-un mod corect şi transparent.

Judeţul nostru va porni cu paşi mici, dar siguri, pe drumul spre un mediu curat, spre un sistem de transport de călători civilizat, spre o infrastructură modernă, spre servicii medicale de calitate – aspecte esenţiale unui trai decent, dar care din peisajul ilfovean lipsesc cu desăvârşire.

Cu siguranţă, după câştigarea mandatului de deputat al României, voi duce la îndeplinire tot ce mi-am propus, pentru ca şi eu, la fel ca şi tine, sunt un om afectat de toate aceste probleme ale judeţului nostru”, mai spune Rizia Tudorache.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.