POLITIC

PSD trebuie să înțeleagă că președintele Iohannis nu are de ce să fie intimidat.

În urmă cu puțin timp, secretarul general al PNL, Marian Petrache, președintele Consiliului Județean Ilfov a făcut următoarea declarație de presă:

„Încercarea de șantaj a celor din PSD asupra președintelui Klaus Iohannis în ceea ce privește desemnarea premierului ne pune serioase semne de întrebare în legătură cu bunele lor intenții în exercitarea puterii guvernamentale.

Totodată, ne arată și adevărata față a celor din majoritatea PSD-ALDE, care folosesc același principiu politic falimentar: ”Cine nu e cu noi este împotriva noastră!”

Și noi, ca și președintele Iohannis, recunoaștem votul popular, precum și majoritatea formată în Parlament.

Premierul propus de PSD și desemnat de președinte va fi nu numai prim-ministrul celor care au votat PSD, ci al tuturor românilor și va trebui să administreze treburile țării în interesul tuturor cetățenilor.

Este motivul pentru care îi cerem președintelui să-și ducă la îndeplinire prerogativele constituționale și să nu se lase intimidat de presiunile făcute de Liviu Dragnea &Co.

De asemenea, solicităm PSD să iasă din această beție a puterii căpătată înainte chiar de a o exercita și să adopte o conduită politică civilizată, întrucât România nu are nevoie de confruntări politice cu orice preț și pe motive inventate.”

Marian Petrache,

Secretar General al PNL

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.