POLITIC

Preşedintele CJ Ilfov, Marian Petrache, audiat ca martor la Poliţia Capitalei

Preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Ilfov, Marian Petrache a fost audiat, joi, 6 octombrie, în calitate de martor într-un dosar privind coruperea alegătorilor la alegerile locale din iunie, potrivit b1.ro.

 

 

„Au vrut să afle polițiștii de la Ilfov de acea înregistrare. Eram la o întâlnire cu colegii mei, ne adunam pentru a face campanie electorală în două cartiere din Berceni și înainte purtam o discuție între noi”, a declarat preşedintele CJ Ilfov la ieşirea de la audieri. „Era o întâlnire premergătoare întâlnirilor electorale. Am spus ce am avut de spus domnilor polițiști și acum merg să-mi văd de treabă la Consiliul Județean”, a mai spus acesta.

Întrebat dacă este reală respectiva înregistrare, şeful CJ Ilfov a confirmat, adăugând: „Mi se pare mie că în înregistrare subsemnatul spune, la un moment dat, să nu daţi bani. Dacă un preşedinte de filială, un om politic spune colegilor lui să nu se dea bani, îşi doreşte sau nu îşi doreşte o campanie normală?”.

De asemenea, Marian Petrache a spus că este vorba de o încercare de discreditare a sa, venită din partea rivalilor politici. „De ce nu v-aţi pus dumneavoastră întrebarea – de ce a apărut acea înregistrare fix în ziua în care se semna protocolul de formare a majorităţii (în CJ Ilfov – n. red.) cu două ore înainte?”, i-a mai întrebat şeful CJ Ilfov pe jurnalişti, la ieşirea de la audieri.24-marian-petrache-agerpres-8080731-465x390

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.