ACTUALITATE SĂNĂTATE

(Prea) liniştea de la Aeroportul Otopeni din Ilfov

Jurnalistul Dan Bucura scrie pe Facebook, în calitatea de pasager venit din Italia, că pe Aeroportul Otopeni nu s-a luat nici o măsură împotriva răspândirii coronavirusului.

”Prostie și ticăloșie la un loc! Carantina de pe aeroportul Otopeni a fost o bătaie de joc și o minciună ordinară! Am fost în primul avion care a aterizat la București, direct din patria coronavirusului italian (provincia Lombardia)”, anunță jurnalistul.

El spune că anunțurile lui Arafat, Streinu Cercel și alții vorbeau despre o carantină strictă, culoare separate, asistență medicală și alte măsuri luate pentru toți cei ce vor veni din Italia..

 

”Povești și minciuni! În afară de polițiștii de Frontieră, depășiți oricum de situație, nu ne-a întâmpinat nimeni. Ne-au înghesuit ca pe vite într-un holișor, unde am completat niște formulare. Fiecare cum a vrut și cum a știut. Apoi le-am predat acelorași polițiști. Nimeni nu ne-a spus nimic de vreo carantină, de obligații sau măsuri de prevenție!”, avertizează Dan Bucura.

El atrage atenția că, la câteva ore, l-a auzit la TV pe medicul Streinu Cercel că ”noi suntem în carantină la domiciliu! La domiciliul cui, măi mincinoșilor?! Nu ne-a spus nimeni de așa ceva pe aeroport!!”

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.