ECONOMIC

Poți plăti la ANAF prin ghiseul.ro

Agenția Națională de Administrare Fiscală (ANAF) a fost înrolată, începând de miercuri, 14.12.2016, în platforma ghiseul.ro, astfel încât plățile către Fisc se vor putea efectua online.

Contribuabilii persoane fizice pot plăti online următoarele: impozite pe venituri din salarii sau din folosința bunurilor, impozite pe venituri din dividende, dobânzi, premii, din valorificarea drepturilor de proprietate intelectuală sau din activități agricole, contribuțiile pentru asigurări sociale de stat datorate de asigurați dar și de angajatori, cât și amenzile judiciare.

Reamintim, plata online către ANAF a fost anunțată de Guvernul Cioloș în primăvara acestui an, în iulie a fost lansată în Sistemul Electronic de Achizitii Publice (SEAP) o licitație pentru contractarea de servicii bancare pentru plata de impozite, contributii si alte taxe, altele decat impozitele locale, in sistem online, prin intermediul platformei Ghiseul.ro. Ofertele au fost depuse până în 23.08.2016, evaluarea ofertelor a durat până pe 19.09.2016 și de atunci s-a făcut implementarea.

Woman's hand holds a credit card while entering data in laptop
Woman’s hand holds a credit card while entering data in laptop

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.