POLITIC

PNL şi-a lansat candidaţii la parlamentare. Peste 20.000 de oameni, prezenţi la miting

Peste 20.000 de persoane au participat, duminică, 6 noiembrie, în Piaţa Revoluţiei din Bucureşti la mitingul organizat de Partidul Naţional Liberal (PNL). Manifestarea a vizat atât susţinerea lui Dacian Cioloş ca premier şi după scrutinul din decembrie, dar şi lansarea candidaţilor liberali la alegerile parlamentare, precum şi a sloganului de campanie „România înainte”.

 

 

Susţinători din toate zonele ţării dar şi din Capitală s-au strâns în Piaţa Revoluţiei, cei mai mulţi purtând steaguri, pancarte, sepci si geci cu însemnele liberalilor. Spectacolul organizat de cei de la PNL a fost prezentat de actorul Marius Florea Vizante, care şi-a exprimat, în debutul evenimentului, susţinerea pentru PNL şi Dacian Cioloş.

S-au adresat apoi celor prezenţi, pe rând, Ilie Bolojan – secretar general al PNL şi primar al municipiului Oradea,  Gheorghe Falcă – şeful campaniei parlamentare a PNL şi primar al Aradului, medicul Leon Dănăilă, care candidează pentru un post de senator în Bucureşti, dar şi invitaţi speciali precum regizorul Tudor Giurgiu sau sau patronul Fan Courier, Felix Pătrăşcanu.

Puţin după ora 18.00 a urcat pe scenă premierul Dacian Cioloş, întâmpinat de preşedintele PNL, Alina Gorghiu.

„Onestitate, bun simţ, faptul de a munci cinsitit şi de a aştepta o remuneraţie după o muncă cinstită nu sunt iluzii! Acest lucru este posibil. Este posibil să coborâm idealurile în fapte şi în decizii pe care le luăm zi de zi. Să respirăm onestitate, să respirăm adevăr, să avem curajul să recunoaştem atunci când greşim”, a spus Cioloş.

„Eu v-aş ruga, întorşi acasă, să vă gândiţi în ce fel noi, fiecare dintre noi, putem să ne schimbăm pe noi înşine pentru a cere apoi societăţii să se schimbe, pentru a cere lidershipului nostru să se schimbe, să fie mai onest când are ceva de spus şi să fie cu bun simţ. Schimbarea începe în primul rând cu noi înşine!”, le-a mai spus Dacian Cioloş celor peste 20.000 de participanţi la miting.

Cristina Bobe

echipa-pnl-ilfov-2 echipa-pnl-ilfov miting-pnl-2 miting-pnl

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.