POLITIC

PNL Ilfov şi-a depus lista de candidaţi pentru parlamentare

Organizaţia judeţeană PNL Ilfov a depus lista de candidaturi pentru alegerile parlamentare care vor avea loc pe 11 decembrie. Astfel, pentru Senat, liberalii îi propun pe Nicoleta Pauliuc, George Ene, Adriana Stoica și Luiza Manea, iar pentru Camera Deputaților pe Daniel Gheorghe, Mihai Culeafă, Florin Secară, Daniel Zamfir, Lia Lungan, Mioara Drăgan și Petru Niculae. Dintre aceştia, fac parte din legislatura actuală Daniel Gheorghe și Florin Secară.

 

 

Ilfovenii vor trimite în următorul parlament doi senatori și cinci deputați, potrivit Legii nr. 208/2015 privind alegerea Senatului şi a Camerei Deputaţilor, precum şi pentru organizarea şi funcţionarea Autorităţii Electorale Permanente.

În actualul legislativ, judeţul este reprezentat în Camera Deputaţilor de Radu Stroe (liberal, ales pe listele USL, fost UNPR, în prezent PSD), Ninel Peia (ales pe listele USL, membru al PSD), Hubert Petru Ștefan Thuma (ales pe listele USL, membru al PNL), Daniel Gheorghe (ales din partea PNL în mai 2014, înlocuitor al lui Eduard Raul Hellvig, numit director al SRI) și Ștefan Burlacu (ales pe listele PPDD, membru al PMP). Burlacu va candida din nou, de data aceasta pentru PMP Neamț.

În prezent, singurul reprezentant al judeţului la Senat este Nicolae Nasta, ales pe listele USL, fost liberal, în prezent membru al ALDE. Gabriela Firea a demisionat din camera superioară Parlamentului după ce a fost aleasă în funcția de primar general al Capitalei.

lista-parlament-pnl

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.