ECONOMIC

Percheziţii într-un dosar de evaziune fiscală cu prejudiciu de peste 7.000.000 de lei

20 de percheziții au fost efectuate miercuri, 11 mai, în municipiul București și în patru judeţe, într-un dosar în care se fac cercetări pentru evaziune fiscală, prin care s-ar fi cauzat bugetului de stat un prejudiciu de peste 7.000.000 de lei.

Miercuri, 11 mai, polițiștii de investigare a criminalității economice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt au efectuat 20 de percheziții domiciliare, pe raza municipiului București și a județelor Olt, Dolj, Ilfov și Brașov.

Activitățile s-au desfășurat într-un dosar penal în care se fac cercetări pentru comiterea infracțiunii de evaziune fiscală, prin care s-ar fi cauzat bugetului de stat un prejudiciu de peste 7.000.000 de lei.

Din cercetări a reieșit că, administratorul unei societăți comerciale ar fi evidențiat în contabilitate achiziții fictive de lingouri de aluminiu de la firme de tip „fantomă” și nu ar fi înregistrat, în întregime, veniturile obținute.

La acțiune au participat și polițiști din cadrul Poliției Capitalei și din cadrul inspectoratelor de poliție județene Dolj, Ilfov și Brașov, precum și jandarmi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.