SOCIAL

Pe 20 mai: Food Revolution Day 2017 la Snagov!

Food Revolution Day 2017

Ambassador’s United

#hellobreakfast

#nojunkfood

Sâmbătă, 20 Mai 2017 la orele 12.00, va avea loc la Grădina Vlăhiia din Snagov, evenimentul Food Revolution Day 2017 – Ambassador’s United, cel mai mare eveniment de educație alimentară la nivel mondial, dedicat copiilor și părintilor.

Fundația Jamie Oliver’s Food Foundation a fondat în anul 2012 Food Revolutions Ambassadors Program, cu viziunea de a stimula o deja existentă comunitate de iubitori ai gurmanderiilor și hranei sănătoase, într-o mișcare cu un scop. Principalul scop al programului este acela de a construi o mișcare a cărei voce colectivă să devină puternică și să poată aduce schimbări pozitive pentru a reduce impactul bolilor legate de alimentație pentru generațiile actuale și cele viitoare.

Programele noastre la nivel mondial includ Kitchen Garden Project, Ministry of Food și Fifteen Apprentice Programme. Prin toate aceste programe și prin campaniile noastre la nivel mondial, influențăm factorii decizionali din țările noastre începând cu mediul privat și până la instituțiile publice privind aspecte cheie, cum ar fi problema obezitatii care, și în Romania, ne arată cifre ingrijoratoare. Cu alte cuvinte, ne-am propus să revoluționăm modul în care oamenii se hranesc și își hrănesc familiile!

În fiecare an, cu ocazia Food Revolutions Day, celebrăm succesul și comunicăm ceea ce ar trebui schimbat în alimentație, cerând ajutor companiilor private și instituțiilor de stat pentru ca noi să putem duce educația alimentară și sănătatea publică către schimbare.

Ambasadori din întreaga lume, începând din Europa și până în îndepărtata Australie, suntem activi și implicați în campaniile menționate, ducând revoluția în casele noastre, în școli și grădinițe, comunități și locurile noastre de muncă cu succes, fiind susținuți de către birourile centrale din Londra a cărei linie de activitate o urmăm, adaptând programele în funcție de teritoriile noastre.

Anul acesta dorim să tragem un semnal de alarma privind marketing-ul inadecvat îndreptat către copiii noștri, sub forma unor strategii de atragere a micuților înspre produse total inadecvate acestora. Un alt semnal de alarmă este îndreptat către diabetul infantil care, și în Romania, are cifre ingrijoratoare.

Tema evenimentului nostru este #hellobreakfast și #nojunkfood și este dedicat copiilor cu vârste cuprinse între 5 și 14 ani.

În cadrul evenimentului vor fi sesiuni de gastronomie dedicate părinților, susținute de către invitații noștri speciali, sesiune privind importanța consumului de apă susținută de către Borsec și Aquatique, sesiune de igiena susținută de Misavan și multe surprize.

Haideți să punem Romania pe harta alimentației corecte și a bunelor practici în alimentație!

Pentru înscrierea micuților, vă rugăm trimiteți un e-mail la adresa: gabriella@artagustului.ro cu nume, prenume, vârsta și datele părinților și/sau însoțitorilor. Participarea micuților la eveniment este gratuită. Atenție: locuri limitate!

Acest eveniment este organizat de către Gabriella Pascaru Bisi & Arta Gustului – Ambasador Food Revolution Romania – o campanie inițiată de Jamie Oliver, blogger culinar gourmet și specialist în comunicare. Relații la telefon: +40 721 640 384

Echipa noastră:

Ambasadori – Gabriella Pascaru Bisi & Dana Claudia Szocs

Voluntari: Andrei Nourescu – jurnalist sportiv, Maria Andrei – jurnalist maria-andrei.ro, Smaranda Vornicu-Shalit – blogger culinar & jurnalist, Chef Constantin Turculeț, Dorin Huntai – fondator Radar de Media și Rețete de Sănătate, Alice Ciobanu – blogger culinar&jurnalist Iași , Vicky Pirsan – blogger culinar, Iuliana Pană – blogger culinar, Gabriel Cilincă – agent Poliția Capitalei, fost sportiv de performanță și concurent Master Chef, Gabriel Kiss – bancher și pasionat de gastronomie, Nicolae Cosniceru – fine art photographer, Alex Bisi – Art Director & fotograf, Flori Cilincă.

Mulșumim pe această cale sponsorilor, partenerilor, partenerilor media și echipei de voluntari, fără de care acest eveniment nu ar fi fost posibil și le urăm succes tuturor Ambasadorilor din Romania, în organizarea evenimentelor ce se vor desfășura în 10 orașe din țară!

Sponsori: Borsec, Aquatique, Green Sugar, Meggle Romania

Parteneri: Grădina Vlahiia, Microgreens, Programul ‚’Paine si Maine’’ World Vision Romania, Topoloveni și Topoloveana, Whirlpool Romania, Apilife, Hochland, Bioloi, Misavan, Green Color, Fresh-Fruits Distribution, Alex Bisi Photography

Parteneri Media: Eva.ro, Revista Avantaje, Forbes, Radar de Media, Retete de Sanatate, Food Bloggers Conference, Actualitatea de Ilfov.

Despre Grădina Vlahiia:

Grădina Vlahiia este situată pe malul lacului Snagov, într-un peisaj de basm. Complexul cuprinde cazare tradiţională în cele 2 case maramureșene sau de lux în Casa Toscana, restaurant, grădina, 2 săli de conferinţă, fermă didactică cu animale, biserică din lemn, solarii cu legume și fructe, livadă, lac cu pești, piscina exterioară, jacuzzi, loc de joacă pentru copii. Aproape de Mânăstirea Snagov și de Mânăstirea Căldărușani, Grădina Vlahiia organizează excursii cu bicicletele, căruța sau trăsura, plimbări cu barca și pescuit pe lacul Snagov.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.