SOCIAL

Pantelimon: Tabere pentru 80 de elevi cu performanţe şcolare deosebite

80 de copii din Pantelimon cu rezultate remarcabile la învățătură au fost recompensaţi, în vara aceasta, pentru performanţele lor şcolare de către Primăria şi Consiliul local Pantelimon.

tabere elevi Pantelimon

 

Mai exact, administraţia locală a oraşului a sprijinit, în această vacanţă de vară, organizarea a două tabere pentru merituoşii elevi, în cadrul proiectului „Elevi performanți, elevi premiați”.

Astfel, prima tabără s-a desfășurat în perioada 31 iulie – 6 august în zona Bucovinei, Câmpulung Moldovenesc, acolo unde copiii au vizitat Mânăstirea Voroneț, Mânăstirea Moldovița, Mânăstirea Sucevița, Mânăstirea Putna, Mânăstirea Humor, Muzeul Oului din Vama, judeţul Suceava și s-au plimbat cu Mocănița.
Cea de-a doua tabără s-a desfășurat în perioada 8 – 14 august la Brașov, iar copiii au vizitat Mânăstirea rupestră Sinca Veche, au avut programe de relaxare la Paradisul Acvatic din Brașov, vizionare de filme 3D la cinema şi au vizitat Piața Sfatului din Brașov și Biserica Neagră.

În ambele două tabere, copiii au desfășurat activități în limba engleză, au făcut vizite, excursii dar au avut și programe de relaxare.

Proiectul „Elevi performanți, elevi premiați” vizează motivarea elevilor cu rezultate foarte bune la învățătură, concursuri și olimpiade școlare. Proiectul este manageriat de prof. Doina Cântă-Bine, director – Corina Păun.

Nu mai puţin important, trebuie menţionat faptul că taberele pentru cei 80 de copii au fost finanțate de Consiliul Local Pantelimon.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.