ADMINISTRATIE

Pantelimon: Continuă lucrările de modernizare a oraşului

Proiectul „Modernizarea infrastructurii rutiere și a aliniamentelor stradale din orașul Pantelimon, județul Ilfov” se află în plină desfăşurare. Astfel, lucrări de asfaltare, de amenajare a terenului și a accesului în zona sălii de sport sau de amenajare a spaţiului verde sunt efectuate chiar în această perioadă.

 

 

„Zilele acestea se finalizează lucrările de asfaltare pe strada Matei Basarab, de asemenea continuă lucrările la rețeaua de canalizare ape pluviale pe Bulevardul Biruinței Variantă dar și la pregătirea carosabilului pentru turnarea de asfalt pe zona cuprinsă între strada Școlii și societatea comercială SC Sover Optical SLR”, spune primarul oraşului Pantelimon, Marian Ivan.
Potrivit edilului, tot în peroada aceasta sunt verificate toate căminele și gurile de scurgere pe rețelele de canalizare pentru ape pluviale și menajere, au fost reluate lucrările la stația de separare din Bulevardul Biruinței Variantă, respectiv montarea bazinelor, iar în perioada imediat următoare se va turna asfalt în intersecția străzilor Drumul Gării, Mioriței și Walter Mărăcineanu.

O serie de alte lucrări aflate în derulare pe raza localităţii vizează amenajarea terenului și a accesului în zona sălii de sport din Bulevardul Biruinței 80A (sala de sport mare), amenajarea spațiului verde pe Bulevardul Biruinței Variantă, zona cuprinsă între Biserică (strada Tudor Vladimirescu) și strada Vasilescu Vasia, precum şi verificarea rețelei de iluminat public.
În plus, sunt continuate lucrările la stația de pompare din str. Ulmilor şi, de asemenea, vor fi verificate toate stațiile de pompare ape uzate.
Nu mai puţin important, se lucrează la amenajarea spațiului verde de la sensul giratoriu din intersecția străzilor Mioriței, Duzilor, Tudor Vladimirescu și Sf. Gheorghe şi vor fi reluate lucrările la rețeaua de refulare ape menajere pe zona cuprinsă între Gara CFR Pantelimon și zona din comuna Dobroești, pe lungimea de 800 m.
Nu în ultimul rând, mai spune edilul Marian Ivan, au fost demarate lucrările de amenajare a domeniului public din jurul blocurilor P6, P13 și P14.

Cristina Bobepantelimon-proiecte-in-derulare-1 pantelimon-proiecte-in-derulare-3 pantelimon-proiecte-in-derulare-4

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.