SPORT

Nicu Vlad, desemnat preşedinte interimar al COSR

În şedinţa organizată vineri, 9 septembrie, la Casa Olimpică, Comitetul Executiv (CEx) al Comitetului Olimpic şi Sportiv Român (COSR), forul care conform Statutului conduce COSR după demisia preşedintelui Alin Petrache, l-a desemnat ca reprezentant al său pe Nicu Vlad, unul dintre cei trei vicepreşedinţi ai COSR.

646x404

 

„Sunt onorat de încrederea pe care mi-au arătat-o colegii din Comitetul Executiv de a-i reprezenta până la Adunarea Generală în cadrul căreia va fi aleasă noua conducere a forului olimpic”, a spus Nicu Vlad, la finalul întâlnirii. „În orice circumstanţe, COSR trebuie să-şi desfăşoare activitatea fără sincope, în spiritul valorilor olimpice”, a mai adăugat acesta.

Potrivit unui comunicat de presă emis de COSR, cei care vor dori să candideze pentru poziţiile din cadrul CEx al COSR (preşedinte, vicepreşedinte, membru) îşi vor putea depune candidaturile până pe data de 17 octombrie a.c., la ora 18.00, Adunarea Generală de alegeri fiind programata pe 15 noiembrie a.c., la ora 11.00.

Tot în reuniunea de vineri, CEx al COSR a aprobat premierile acordate potrivit normelor legale, în urma rezultatelor obţinute la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro, pentru sportivi şi membrii colectivelor tehnice. Banii au fost viraţi în conturile beneficiarilor imediat după ce CEx şi-a exprimat acordul.

Procedura prin care autoturismele Renault vor intra în posesia medaliaţilor se află în derulare şi urmează a fi finalizată în scurt timp, mai precizează sursa citată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.