POLITIC

Narcis Constantin: Rezultatul PNL Ilfov la alegerile parlamentare va depăşi cu mult media naţională

„Pentru faptul că noi, PNL Ilfov, suntem bine organizaţi şi avem o structură foarte bună, sunt sigur că rezultatul va fi unul pe măsură”, a declarat, miercuri, 23 noiembrie, pentru Actualitatea de Ilfov Narcis Constantin, primarul oraşului Măgurele, referindu-se la alegerile parlamentare care se apropie.

Potrivit acestuia, la nivelul judeţului Ilfov liberalii vor depăşi cu mult media naţională, din punctul de vedere al procentajelor obţinute în urma scrutinului din 11 decembrie.

 

narcis-constantin

„Cred că aceste alegeri vor fi foarte mult influenţate de presă şi televiziuni, dar, pentru faptul că noi, PNL Ilfov, suntem bine organizaţi şi avem o structură foarte bună, sunt sigur că rezultatul va fi unul pe măsură. Şi, chiar dacă nu va fi unul spectaculos, sunt convins că va depăşi cu mult media naţională”, a precizat Narcis Constantin.

Acesta face parte din Partidul Naţional Liberal din anul 2001, fiind permanent susţinut şi încurajat de preşedintele PNL Ilfov, Marian Petrache, fapt pentru care se consideră un „produs” sută la sută Marian Petrache.

„Un lucru extrem de important, pe care de altfel domnul preşedinte Marian Petrache îl sublinia, este acela că primarii liberali din Ilfov au fost realeşi tot timpul şi numărul lor a crescut deoarece au avut performanţe administrative, au fost buni profesionişti şi calitatea lor ca oameni a fost una apreciată. Iar eu cred că acesta este meritul domnului Petrache, faptul că alege oameni buni, îi creşte, iar acest lucru se vede atunci când astfel de oameni ajung în funcţii de conducere, începând cu cea a localităţilor”, este de părere Narcis Constantin.

„Mai mult, promovarea tinerilor în politică este una dintre priorităţile domnului Petrache, cu atât mai mult cu cât, încă din 2001, proiectul său politic a fost Tineretul Naţional Liberal. A mers pe această cale a promovării tinerilor şi s-a dovedit a fi o strategie bună: toată resursa umană pe care a găsit-o şi a crescut-o are, acum, un cuvânt de spus în societate. În continuare domnul Petrache face acelaşi lucru – promovează tinerii, şi cred că aceasta este varianta cea mai bună pentru o Românie mai solidă şi aşa cum ne-o dorim cu toţii.

Pe de altă parte, şi organizaţia de femei este foarte bine clădită. Nu poţi să exişti, ca partid, fără organizaţie de tineret, fără organizaţie de femei, fără acele structuri mai mici dar strâns legate între ele şi conectate la ceea ce spune un lider care s-a dovedit a fi un lider veritabil, ducând judeţul Ilfov la 29 primari liberali”, a mai spus primarul oraşului Măgurele, Narcis Constantin.

Cristina Bobe

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.