SPORT

Miliardarul din Pipera amenință iar că pleacă din țară: Becali e supărat că trebuie să-și mute banii din bănci din cauza DNA

Becali anunță cu urle și trâmbițe că pleacă din România, pentru că se simte hărțuit. Patronul FCSB s-a luat din nou de procurorii care-l anchetează și susține că vrea să plece din România.

După înfrângerea cu Dinamo, 1-2, Gigi Becali, patronul FCSB, a vorbit și despre problemele extrasportive pe care le are, după ce a fost acuzat de spălare de bani împreună cu nepotul său, Vasile Geambazi.
Becali susține că este hărțuit de procurori. Gigi Becali a dezvăluit că a fost înștiințat de banca în care își ține banii că trebuie să-i mute, pentru că procurorii cer informații despre activitățile lui bancare. Mai mult, acesta afirmă din nou că se gândește să plece din țară.

Gigi Becali: „Nu am voie să am bani?”

„E posibil să mă retrag puțin din viața publică. Nu mai are rost! Am fost acum anunțat că, din cauza procurorilor, trebuie să-mi mut banii din conturile mele, ale fetelor și ale nevestei. Nu mai am voie să țin banii în banca aia. O să întreb la DNA unde am voie. M-au înștiințat de la bancă. Am 30 de zile să mut banii. Mi-au zis «Domnule Becali, pentru fiecare tranzacție pe care o faceți trebuie să dăm raport la DNA. Nu putem așa!

O să întreb la DNA unde am voie și dacă mai am voie să stau în România. Dacă nu, mă mut în altă țară. Pentru că am făcut spălare de bani nu mai ai voie să țin banii în bancă. Arată-mi spălarea de bani! Dacă țin banii cash, spune lumea că fac spălare de bani. Dar nu am voie să-i pun în bancă. Înseamnă că nu am voie să am bani!”, a declarat Gigi Becali la Pro X. (preluare site news)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.