POLITIC

Mihai Culeafă (PNL): Promovăm tinerii, dar avem nevoie şi de oameni cu experienţă

Peste 300.000 de ilfoveni sunt aşteptaţi astăzi la urne, pentru a-i alege pe cei care le vor reprezenta interesele în Parlamentul României în legislatura 2016-2020.

Între cei care au ajuns încă de dimineaţă la secţia de votare se numără şi Mihai Culeafă, candidat al PNL Ilfov pentru un mandat de deputat.

„Am votat pentru continuitate şi pentru susţinerea domnului Dacian Cioloş”, a declarat Mihai Culeafă pentru Actualitatea de Ilfov. „Partidul din care fac parte este pentru mine o familie, o familie în care am foarte mulţi prieteni şi alături de care vom scoate un rezultat foarte bun la aceste alegeri. De altfel, de fiecare dată partidul nostru a scos rezultate foarte bune la nivelul judeţului, iar aceasta înseamnă spirit de echipă, mobilizare şi seriozitate”, a subliniat politicianulculeafa-votculeafa-vot-4culeafa-vot-2culeafa-vot-3.

„În plus, la nivelul organizaţiei judeţene a partidului nostru avem avantajul unei echipe formate preponderent din tineri. Astfel, din vechii candidaţi pentru Senat şi Camera Deputaţilor, a mai rămas doar unul, restul fiind oameni noi.

Într-adevăr, noi promovăm tinerii, dar avem nevoie, pe de altă parte, şi de oameni cu experienţă, de oameni care au demonstrat în viaţă că au făcut lucruri bune plecând chiar de la zero, aşa cum este şi cazul meu”, a mai spus Mihai Culeafă la ieşirea din secţia de votare.

Votul pentru alegerile parlamentare a început duminică dimineaţă, la ora 7:00, şi se va încheia la ora 21:00, odată cu anunţul preşedintelui Biroului electoral al secţiei de votare, care declară votarea încheiată şi dispune închiderea secţiei de vot. Românii pot vota numai în judeţul în care au domiciliul, iar în cazul în care alegătorul nu se află în localitatea unde are domiciliul sau reşedinţa, poate vota în orice secţie de votare din acelaşi judeţ.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.