POLITIC

Mihai Culeafă, candidat din partea liberalilor pentru Camera Deputaţilor

 

mihai-culeafa-pnl

Mihai Culeafă este unul dintre candidaţii pe care PNL Ilfov îi propune pentru un loc în Camera Deputaţilor.

În vârstă de 45 de ani, liberalul este de profesie jurist iar în prezent ocupă funcţia de consilier local în cadrul Consiliului local al oraşului Pantelimon. Între altele, atribuţiile funcţiei sale sunt legate de organizarea şi funcţionarea aparatului de specialitate al primarului, ale instituţiilor şi serviciilor publice de interes local şi ale societăţilor comerciale şi regiilor autonome de interes local; dezvoltarea economico-socială şi de mediu a oraşului etc.

Din punctul de vedere al parcursului profesional, Mihai Culeafă a fost, pe rând, director comercial la o societate din Bucureşti (decembrie 1994-2008) unde s-a ocupat de încheierea contractelor; manager la Federaţia Română de Rugby în cadrul echipei U 18 (februarie 2012-2013), unde a avut în grijă logistica pentru desfăşurarea activităţilor sportive, iar din noiembrie 2012 este jurist în cadrul unei societăţi din Pantelimon, unde are între atribuţii încheierea contractelor specifice (clienţi, furnizori etc.), verificarea legalităţii documentelor întocmite.

În ce priveşte educaţia şi formarea profesională, liberalul a absolvit, în 1989, Liceul Industrial 23 August, iar între 2002-2006 a urmat cursurile Facultăţii Hyperion, specializarea Administraţie publică şi drept.

Vorbitor de limbă germană şi engleză, Mihai Culeafă deţine şi o serie de competenţe organizaţionale şi manageriale, graţie parcursului său profesional de până acum: experienţă bună a managementului de proiect şi al echipei, spirit organizatoric, spirit de iniţiativă, punctualitate, eficienţă, oriiginialitate, capacitate de lucru în condiţii de stres. Totodată, liberalul se distinge prin capacitatea de a comunica în mod constructiv, spiritual de echipă, aptitudinile de colaborare şi integrare, capacitatea de negociere, seriozitate şi responsabilitate.

Nu în ultimul rând, este o persoană activă, pasionată de sport şi activităţi în aer liber şi, de asemenea, îi plac foarte mult călătoriile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.