POLITIC

Mihai Culeafă a depus jurământul de credinţă, în noua calitate de deputat

Senatul şi Camera Deputaţilor au validat mandatele noilor parlamentari

Deputatul nou ales Mihai Culeafă, care a candidat din partea PNL Ilfov pentru un mandat de parlamentar, a depus jurământul de credinţă, alături de colegii săi, miercuri, 21 decembrie , în plenul Camerei Deputaţilor.

„Depunerea Jurământului a fost un moment unic şi emoţionant, acesta este începutul unei etape importante din cariera mea de om politic, dar şi legământul meu faţă de ţară”, a declarat Mihai Culeafă, după ceremonia de depunere a jurământului.
„Respectarea acestui jurământ este crezul meu în activitatea de om politic devotat, responsabil şi mă obligă să duc mai departe valorile şi tradiţiile autentice ale poporului nostru. Cu mandatul primit de la ilfoveni voi face tot ceea ce îmi stă în putere, pentru a face din Ilfov locul pe care ni-l dorim cu toţii. Vreau să le mulţumesc tuturor ilfovenilor care mi-au acordat votul şi încrederea lor la aceste alegeri parlamentare şi, nu în ultimul rând, le mulţumesc tuturor candidaţilor noştri, care au lăsat familii, profesiuni şi afaceri, au lăsat odihna şi au înfruntat o lună întreagă de luptă continuă. Mulțumesc echipelor de campanie, voluntarilor care ne-au fost alături în zile fără sfârşit şi în nopţi fără somn, susţinătorilor din întregul partid, organizaţiilor locale, multe aflate la început, dar care au rămas la suprafaţă. Din păcate, rezultatele obţinute sunt sub cele aşteptate de noi toţi şi de cei care şi-au pus încrederea şi speranţele în noi. De aceea, este momentul să strângem rândurile, să demonstrăm că această bătălie ne-a adus maturitatea . Vă invit să facem alegerile importante cu înţelepciune şi calm, să gândim dincolo de pasiunile momentului şi să proiectăm pe termen lung”, mai spunea Mihai Culeafă, la scurt timp după încheierea alegerilor parlamentare din img_563011 decembrie.img_5631

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.