SOCIAL

Locuri de muncă în Germania, prin EURES, pentru persoanele calificate în domeniul hotelier – gastronomic

Agenţia Județeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Ilfov dispune, prin intermediul Reţelei EURES, de 34 de posturi pentru lucrătorii calificaţi în domeniul hotelier – gastronomic (ospătar – 22 de posturi, barman – 2 posturi, bucătar / commis de cuisine / bucătar grill – 8 posturi și recepționer – 2 posturi), care doresc să desfășoare o activitate sezonieră în Germania, oferite de Hotel Marriott Frankfurt și Block House, pentru ocuparea cărora se va organiza selecţie la Brașov în data de 08 septembrie 2016.

 

 

Pentru ocuparea posturilor de ospătar, barman și bucătar / commis de cuisine / bucătar grill sunt solicitate persoane care au calificare profesională încheiată și/sau experienţă în domeniu, precum și cunoștinţe bune de limba germană și engleză (nivel A2 – B1), se arată într-un comunicat de presă emis de AJOFM Ilfov. Pentru posturile de recepționer, candidații trebuie să aibă calificare profesională încheiată și/sau experienţă în domeniu, să cunoască sistemul de rezervare OPERA și să aibă cunoștinţe de limba germană și engleză, nivel C1- C2.

Angajarea se face pe o perioadă de 1 an, cu posibilitate de prelungire a contractului de muncă pe perioadă nedeterminată. Salariul oferit este de 1.500 – 2.206 euro brut / lună, ȋn funcție de calificare și experiența profesională, pentru posturile de ospătar și barman și de 1.500 – 2.054 euro brut / lună, ȋn funcție de calificare și experiența profesională, pentru posturile de bucătar / commis de cuisine / bucătar grill și recepționer.

Hotel Marriott Frankfurt asigură cazare și masă (doar ȋn timpul programului de lucru) contra cost, iar Block House asigură cazare ȋn primele 6 luni și masă pe toată perioada contractului de muncă (doar ȋn timpul programului de lucru).

Persoanele cu domiciliul în județul Ilfov, care corespund cerinţelor posturilor oferite, trebuie să se adreseze Consilierului EURES din cadrul Agenției Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Ilfov, strada Ruginoasa, nr. 4, sector 4, Bucureşti, telefon 021 3302014 / 021 3323708 / int 112, pentru a fi înregistrate în baza de date pentru muncă ȋn străinătate – EURES și pentru a primi invitaţie de participare la selecţie.

Înregistrarea în baza de date se realizează pe baza următoarelor documente: cerere tip (se completează la sediul Agenţiei de Ocupare a Forţei de Muncă); copie act de identitate; C.V model  Europass (cu fotografie) în limba germană (Lebenslauf); adeverinţă de la medicul de familie, cu menţiunea „Clinic sănătos / Apt pentru muncă”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.