POLITIC

Laurențiu Rebega (europarlamentar): „Oricine a negociat acceptarea unui număr de zece ori mai mare de imigranți trebuie să demisioneze”

Europarlamentarul Laurenţiu Rebega solicită să fie făcute publice negocierile care au dus la acceptarea de către România a unui număr de zece ori mai mare de imigranți decât anul trecut. Mai mult, Rebega consideră că persoanele responsabile de acest lucru trebuie să își dea demisia, „indiferent ce poziții ocupă în statul român”, se arată într-un comunicat emis presei de către europarlamentar.

laurentiu-rebega

 

„Oricine din partea statului român a promis acceptarea unui număr de zece ori mai mare de imigranți decât anul trecut a comis un gest iresponsabil și a dat dovadă de inconștiență”, spune Laurenţiu Rebega. Potrivit acestuia, nici Guvernul, nici președinția „nu aveau dreptul să antameze asemenea promisiuni și tocmai de aceea discuțiile pe marginea acceptării de imigranți trebuie să ajungă la cunoștința publicului, iar responsabilii să se retragă din viața politică”.

Europarlamentarul precizează că şi-a prezentat în mai multe rânduri poziţia legată de „pericolul acceptării de imigranți în România”, iar autorităţile române au ţinut secrete discuţiile pe această temă tocmai pentru că sunt conştiente de acest pericol.

„România nu mai poate fi condusă de oameni politici iresponsabili care să îi lase moștenire acestei țări o problemă precum cea a imigranților care se dovedește tot mai gravă. Odată ajunși în România, acești imigranți vor genera conflicte pentru că nu integrarea va fi rezultatul venirii lor în țara noastră – ca dovadă că nicio țară din Europa nu i-a integrat – ci crearea unor comunități izolate, atinse adesea de fanatism religios și, din păcate, și de tentația terorismului în cele din urmă”, avertizează europarlamentarul.

„Chiar și Germania, țara care a stârnit acest flagel în Europa prin încurajarea venirii imigranților, recunoaște că s-a înșelat în privința lor și că în rândurile lor se ascund teroriști ISIS. Iar terorismul este numai una dintre probleme. De ce au acceptat așadar autoritățile române să deschidă granițele pentru imigranți? Este impardonabil, iar poporul român trebuie să taxeze această trădare”, mai spune Laurenţiu Rebega, potrivit documentului citat.

„Avem deja confirmarea dezvăluirilor mele că banii din agricultură se vor duce către imigranți, ministrul Agriculturii a recunoscut acest fapt recent. Așadar, venirea imigranților înseamnă și sărăcie, marginalizarea fermierilor români și transferul de fonduri către o problemă pe care nu România a provocat-o și pentru care nu are nicio responsabilitate.

Autorii războaielor de unde vin refugiații să și-i asume pe imigranți. România are alte probleme pe cap, iar susținerea celor alungați din țările lor de interesele celor care poartă războaie nu ne privește și nu este responsabilitatea noastră!”, este de părere Laurențiu Rebega, membru al Parlamentului European şi vicepreședinte al Grupului Europa Națiunilor și a Libertății.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.