POLITIC

Inginerul Alexandru Dumitrescu doreşte să-i reprezinte pe ilfoveni în Senatul României

Lista candidaţilor pentru Senat a celor de la PMP Ilfov îl are în frunte pe Alexandru Dumitrescu, în vârstă de 57 de ani, de profesie inginer.

alexandru-dumitrescu

 

 

De zece ani, Alexandru Dumitrescu este locuitor al orașului Voluntari din județul Ilfov, împreună cu familia sa. De profesie inginer constructor, după terminarea Facultății de Instalații pentru Construcții din București a ocupat diverse funcții de coordonare şi conducere operațională.

„Relațiile Internaționale m-au atras dintotdeauna, motiv pentru care am beneficiat de ocazia de a fi specializat şi în acest domeniu, urmând cursurile Universității Culturale din Florența şi studiind Relațiile Diplomatice şi Consulare. După un stagiu de trei ani în Ministerul Afacerilor Externe, în perioada 2003 – 2008 am condus Misiuni Consulare ale României din Italia, ocupându-mă de coordonarea şi conducerea activităților diplomatice şi consulare, reprezentând România la nivel de stat şi de guvern. În această perioadă mi-am reprezentat cu demnitate ţara și am sprijinit nemijlocit cetățenii români din diaspora, cei domiciliați pe teritoriul Italiei”, spune candidatul PMP.

„Am devenit membru al Partidului Mișcarea Populară Filiala Ilfov în anul 2015, convins fiind de potențialul unui partid având 85% oameni noi şi bine pregătiți profesional, capabili şi dornici de a aduce schimbarea pe scena politică românească, ce pare lipsită de perspectiva promovării intereselor cetățenilor.

Anul acesta, în cadrul alegerilor parlamentare din 11 decembrie, am decis să candidez pentru un mandat de senator în Parlamentul României şi consider că vasta experiență a întregii mele activități, caracterul, profesionalismul şi integritatea dovedite mă recomandă pentru această candidatură.

Cred în valorile și principiile partidului din care fac parte şi, mai presus de toate, cred într-o Românie modernă. Lupt pentru modernizarea sistemului administrativ şi de stat, în toate formele de manifestare, iar în timpul mandatului meu de senator voi contribui nemijlocit ca județul Ilfov să poata parcurge acest drum al schimbării.

Şi eu, la fel ca şi toți locuitorii județului, îmi doresc sănătatea deplină a cetățenilor şi  mulțumirea medicilor, cu o salarizare corectă pentru profesori în funcție de performanţă, servicii de transport public în comun care să respecte normele Uniunii Europene, un mediu curat și o infrastructură modernă.

Vă asigur de faptul că voi duce o campanie electorală transparentă şi voi convinge ilfovenii că schimbarea începe cu noi. PMP luptă pentru România!”, este mesajul lui Alexandru Dumitrescu pentru cetăţenii judeţului Ilfov.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.