SOCIAL

În trei luni, la Otopeni, Ion Țiriac a construit un patinoar

Miercuri, 7 decembrie, fostul jucător de tenis și de hochei pe gheață, Ion Țiriac, a inaugurat noul patinoar construit la Otopeni din fonduri proprii. Fostul sportiv a scos din buzunar 3,6 milioane de euro pentru cei 4.863 mp, 500 de locuri și 70 de locuri de parcare.

Pe gheața din Otopeni copiii de la cluburile de hochei și patinaj artistic din Capitală se vor putea antrena gratuit, Ion Țiriac asigurând de altfel și transportul acestora cu un autocar. De asemenea, se vor organiza cursuri de hochei și patinaj artistic pentru copii cu vârste cuprinse între 5 și 8 ani în cadrul unei școli dedicate. Accesul pentru publicul larg va fi permis în primul trimestru al anului 2017.

Ion Țiriac a declarat: „Acest patinoar este o mică picătură într-o mare a sportului românesc. Nu este sofisticat. Pe locul acestui patinoar acum trei luni de zile erau cartofi și varză, deci era câmp arabil. În mai puțin de trei luni am construit patinoarul și în mai puțin de trei săptămâni am găsit partenerii pentru ca el să funcționeze în viitor. Costurile anuale de folosință, ținând cont că am dorit ca accesul tuturor copiilor să fie gratuit, nu este deloc de neglijat. Iar acești parteneri au sărit în ajutorul nostru”, a spus fostul sportiv. La inaugurarea de astăzi a participat și primarul orașului Otopeni, Silviu Gheorghe.patinoar-1

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.