DIVERSE

Horoscop 1-15 mai

BerbecBerbec

Segmentul financiar este răscolit, astfel că sunt posibile atât cheltuieli majore, cât și obținerea unor bani sau bunuri dorite mai demult. În preajma datei de 6 mai este posibil să se contureze o nouă variantă de câștig la locul de muncă sau modificarea benefică a condițiilor de muncă. Se recomandă prudență și discernământ, deoarece foarte ușor poți fi amăgit de mirajul unor câștiguri facile. A doua parte a lunii favorizează întâlnirile și dialogurile cu persoanele din anturajul apropiat. Schimbul de informații îți va aduce revelații interesante vizavi de situațiile în care ești implicat.

TaurTaur

Importante momente sunt pentru tine, în mod special în preajma datei de 6 mai. Începe o etapă nouă în care poți materializa planuri întocmite mai demult, poți renunța cu ușurință la idei, concepții, relații sau direcții de viață care s-au dovedit perimate. Gândește-te pe îndelete la situația în care te afli, depășește limitările cotidiene și îndrăznește să visezi cu ochii deschiși. Până pe 22 mai fii scump la vorbă și evită să iei decizii majore sau să semnezi documente care te implică pe termen lung.

GemeniGemeni

Prima parte a intervalului te predispune la izolare și dorință de a fi mai mult tu cu tine. Sunt momente bune pentru a te gândi la planuri noi de viață și la persoanele alături de care ești implicat în activități sau proiecte profesionale. Este bine să ai în vedere și un plan de îngrijire a sănătății, deoarece a doua parte a lunii vulnerabilizează mult acest capitol. Odihna, dieta potrivită, plimbările ușoare în aer liber, dialogurile cu diverși specialiști în sănătate sunt de mare folos pe termen lung.

RacRac

Ești apropiat de prieteni, fiind posibil să reîntâlnești persoane dragi din trecut și să reiei astfel legătura cu aceste persoane. În special cu femeile rezonezi bine, atât cu cele din segmentul personal, cât și cu din cele din segmentul profesional. Pe de altă parte chiar după 6 mai poți lega prietenii noi cu oameni deosebiți care apar pur și simplu în preajma ta și simți că îți sunt dragi. Continuă să fii prudent la serviciu pe tot parcursul lunii. Relațiile colegiale sunt tensionate, activitatea profesională se desfășoară mai greoi datorită colegilor sau subalternilor.

LeuLeu

Te afli în luminile rampei vieții cotidiene în prima parte a lunii, lucru care îți place și te face să te simți important. Multă lume te caută, persoanele importante, cu funcție doresc să dialogheze cu tine sau chiar îți vor cere sfaturi. Alții însă te vor provoca la discuții profesionale, la dezbateri pe tema modului în care îți îndeplinești sarcinile de lucru. Fii prudent și alege-ți cuvintele și gesturile cu grijă, întrucât de toate acestea depinde îmbunătățirea imaginii tale publice sau locul într-un colectiv socio-profesional.

FecioaraFecioară

Te vei simți mult mai bine după 9 mai, apărând atunci senzația că poți realiza tot ce ți-ai dorit vreodată și că ai scăpat de o povară invizibilă uriașă. Și financiar se îmbunătățesc lucrurile, însă deocamdată înfrânează-ți dorința de a cheltui fără rezerve sau de a investi în proiecte de anvergură. Atmosfera domestică se menține tensionată, dar sunt șanse mari de a lămuri chestiuni familiale sau patrimoniale vechi.

BalantaBalanţă

Banii și bunurile comune cu alții reprezintă tema principală a primelor două săptămâni ale lunii. Se pare că primești sprijin financiar de la și prin alții, ba chiar și moștenirile vor fi luate în calcul, după caz. Din 6 mai se vor deschide posibilități de câștig, fie prin implicarea într-o colaborare, fie partenerul de viață sau o rudă începe să te ajute material necondiționat. Totodată vor apărea cheltuieli pe taxe, facturi, poate chiar amenzi sau daune de pe urma celorlalți.

ScorpionScorpion

În prima parte a perioadei ești preocupat de colaborări și de relația cu partenerul de viață. Sunt posibile discuții aprinse pe teme vechi și reluarea unor activități comune nefinalizate sau care necesită îmbunătățiri. Se recomandă prudență și deschidere mentală, întrucât tendința de a rămâne fixat în ideile și dorințele tale este dificl de contracarat. Relațiile cu prietenii și susținătorii din domeniul socio-profesional se îmbunătățesc vizibil după 9 mai, dar nu este încă momentul pentru a lega relații noi de acest fel.

SagetatorSăgetător

Ar fi bine să îți dozezi eforturile pe tot parcursul intervalului. Alcătuiește-ți încă din primele zile un program de activități, în care să incluzi momente de odihnă, relaxare, plimbări în aer liber. Traversezi o perioadă solicitantă fizic și psihic, astfel că urmând un plan bine pus la punct de către tine, vei reuși să depășești totul cu bine. Este doar o perioadă pasageră în care chiar ai nevoie de mai multă atenție cu propria-ți persoană.

CapricornCapricorn

Eforturile și atenția îți sunt atrase de segmentul amoros, repectiv de relația cu persoana iubită și copiii. Chiar dacă apar, din când în când, discuții aprinse, divergențe în opinii și în planurile de activități ai șanse să aplanezi orice diferend cu răbdare și înțelegere. Se conturează o nouă etapă în relațiile cu cei dragi, astfel că lămurirea unor chestiuni personale vechi sau renunțarea la relații și situații perimate sunt binevenite. Chiar ai putea să te îndrăgostești de cineva și să se înfiripe o relație frumoasă pe termen lung.

VarsatorVărsător

Ai multe și mărunte de făcut acasă, împreună cu membrii familiei, în prima parte a intervalului. Este o perioadă bună pentru reparații, curățenii generale, reamenjări ambientale, dar nu și pentru achiziționarea sau vânzarea de bunuri patrimoniale. Rezolvă toate diferendele cu rudele și cu cei dragi, pentru ca în următoarele douăsprezece luni, totul să se desfășoare lin și armonios în planul familial. Unii membrii ai familei poate îți vor contesta ideile sau propunerile, dar tu fii vigilent și vei observa rapid că reușitele vor fi de partea ta.

PestiPeşti

Foarte animate sunt relațiile cu prietenii și rudele apropiate în prima parte a perioadei. Cu toate că sunt posibile și discuții zgomotoase este un bun prilej de a afla informații noi și de a înțelege clar cine îți este cu adevărat loial și cine doar profită de pe urma ta. Renunță fără menajamente la oamenii pe care nu-i mai simți pe lungimea ta de undă. Vor veni alții în preajma ta care îți vor fi cu adevărat sprijin pe termen lung. Relațiile parteneriale se îmbunătățesc după 9 mai, începând o perioadă bună pentru a găsi soluții viabile atât pentru relația cu partenrul de viață, cât și pentru colaborări.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.