SĂNĂTATE

Hidratarea tenului – pentru a pune capăt tenului uscat!

O îngrijire pe bază de produse hidratante combate efectele nefaste ale vieţii moderne şi redă pielii echilibrul ei natural. Pielea uscată duce adesea la o îmbătrânire prematură.

 

daniela-ene

 

Ajutaţi-vă pielea să-şi menţină o hidratare perfectă pentru a estompa efectele trecerii timpului: – pentru tenul uscat: cele mai bune îngrijiri ultra-hrănitoare permit redarea fermităţii şi elasticităţii stimulând producţia naturală de colagen a pielii. Vitaminele A, E şi C precum şi cremele de hidratare pe bază de extracte vegetale redau strălucirea şi tonusul epidermei.

– pentru tenul normal sau gras: există astăzi o gamă variată de produse hidratante pe bază de compuşi activi eficienţi. Textura lor mătăsoasă este suportată uşor de piele.

Atenţie: unele produse pot provoca iritaţii ale pielii din cauza parfumului sau a coloranţilor pe care îi conţin; în acest sens trebuie să optaţi pentru cremele naturale pe bază de plante: lavandă, castravete, brusture.

– pentru tenul pătat din cauza expunerii la soare: o expunere îndelungată la soare este una dintre cauzele îmbătrânirii premature a pielii. Aplicaţi zilnic un produs de protecţie împotriva razelor UV. Pentru tenul sensibil, există pe piaţă produse solare fără agenţi chimici, care formează o barieră împotriva razelor solare şi nu irită pielea.

 

 

Exfolierea: tehnica ideală pentru un ten tânăr!

 

Exfoliere sau peeling, mai mulţi termeni pentru singurul mod de a lupta împotriva îmbătrânirii premature: eliminarea celulelor moarte în scopul obţinerii unui ten catifelat:

– pentru toate tipurile de ten: o cremă exfoliantă catifelată redă pielii dumneavoastră strălucirea, ameliorând vizibil textura. Cele mai bune creme de îngrijire conţin hidroacizii alfa şi beta, precum şi enzime naturale de fructe care eliberează pielea de celulele moarte. Pentru o eficacitate maximă lăsaţi crema exfoliantă să acţioneze între zece şi cincisprezece minute apoi clătiţi cu apă călduţă. Acest tip de exfoliere se foloseşte o dată sau de două ori pe săptămână.

– pentru tenul gras: tărâţele de porumb sunt cele mai indicate

– pentru tenul matur: o cremă exfoliantă zilnică regenerează pielea şi îi redă imediat strălucirea; sunt recomandate cremele naturale pe bază de extracte vegetale care înmoaie pielea fără să provoace iritaţii. Acest tip de îngrijire beneficiază de ultimele descoperiri ştiinţifice care recomandă coaja de mandarină, orezul, ceaiul roşu şi verde care sporesc hidratarea pielii şi sănătatea epidermei.

 

Farmaciile TERRA 1 şi TERRA 2 îţi recompensează fidelitatea!

În Farmaciile noaste sănătatea ta este prioritatea noastră, iar clienţii fideli sunt răsplătiţi de fiecare dată!

 

Farmacist Primar Daniela ENE

Co-fondator Liberty Medical Center

 

TERRA 1: Ştefăneştii de Jos, Judeţul Ilfov, Şoseaua Ştefăneşti, nr. 147

Telefon: 021 361 35 39.

TERRA 2: Ştefăneştii de Jos, Judeţul Ilfov, Str. Zorilor, nr. 23 A

(în incinta Policinicii LIBERTY MEDICAL CENTER)

Telefon: 031 880 62 26

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.