POLITIC

Dorin Cândea candidează pentru un mandat de deputat din partea PMP Ilfov

Dorin Cândea a intrat în politică în urmă cu zece ani şi, de atunci, îi este alături președintelui Traian Băsescu, omul fără de care, spune candidatul PMP Ilfov, România ar fi fost țara baronilor locali și a oamenilor protejaţi de sistem.

 

dorin-candea

 

De profesie jurist, Dorin Cândea lucrează în cadrul Ministerului Transporturilor de opt ani, dar politica reprezintă o parte importantă din viaţa sa. „Sunt bucuros că soţia, împreună cu cele trei fete pe care le avem, mă sprijină necondiționat”, spune candidatul PMP.

„La Camera Deputaților, candidez anul acesta pentru prima dată și afirm cu sinceritate că am luat această decizie bazându-mă pe experiența acumulată lângă președintele Traian Băsescu, dar și de-a lungul celor două mandate de consilier județean.

Cunosc nevoile României, dar mai ales pe cele ale județului Ilfov. Un județ atât de frumos și bogat, dar cu un trai atât de plin de lipsuri”, subliniază Dorin Cândea.

Ilfovul este printre cele trei județe din țară cu cel mai mare ritm de creștere economică în ultimul an (5,7%), dar realitatea arată dur și lucrurile sunt neschimbate de ani buni, este de părere Dorin Cândea. „Probleme cu infrastructura încă există, transportul public de călători la standarde europene lipsește, problemele legate de mediu sunt și ele prezente, iar semnele schimbării întârzie să apară.

Aceste lucruri sunt inacceptabile într-un județ cu un potențial atât de mare în ceea ce privește dezvoltarea, iar situația trebuie să se schimbe rapid. Avem nevoie de un om care să valorifice aspectele pozitive și să aducă totul în beneficiul cetățenilor. Pentru că totul trebuie să fie în beneficiul lor.

Sunt pregătit să îi reprezint pe ilfoveni cu demnitate în Parlamentul României și îi asigur că, începând cu 11 decembrie, vom lupta împreună pentru a pune județul nostru pe drumul ireversibil al modernizării”, mai spune candidatul PMP.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.