SOCIAL

Documente de la Serviciul de Ambulanță Bucureşti-Ilfov și SMURD, solicitate de polițiști

O serie de documente de la Serviciul de Ambulanţă Bucureşti – Ilfov şi SMURD, legate de cazul morţii actorului Ioan Gyuri Pascu, ar urma să ajungă vineri, 30 septembrie, la Serviciul Omoruri din cadrul DGPMB, au declarat pentru Agerpres surse din Poliţia Capitalei.

 

 

În cazul actorului Ioan Gyuri Pascu, decedat luni, la vârsta de 55 de ani, au fost declanşate mai multe anchete privind modul în care a intervenit ambulanţa la locuinţa acestuia. O anchetă internă a fost declanşată la Serviciul de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov. Ulterior, Comisia de disciplină a SABIF l-a audiat pe medicul implicat în acest caz, a solicitat Comitetului Director sancţionarea lui şi şi-a declinat competenţa în ceea ce priveşte acuzaţia de malpraxis.

Miercuri, 28 septembrie, Colegiul Medicilor Bucureşti a anunţat că s-a autosesizat în cazul decesului lui Ioan Gyuri Pascu. În aceeaşi zi, reprezentanţi ai Corpului de control al Ministerului Sănătăţii şi de la Departamentul pentru Situaţii de Urgenţă s-au deplasat la Serviciul de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov, pentru a verifica informaţiile cu privire la intervenţia care a avut loc, în dimineaţa zilei de luni, 26 septembrie, la domiciliul artistului Ioan Gyuri Pascu.ioangyuri-1474867290

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.