SOCIAL

Descinderi ale poliţiştilor la cămătari din Bucureşti şi Ilfov

În această dimineață, polițiștii ilfoveni au efectuat 31 de percheziții la mai multe adrese din județul Ilfov și municipiul București, la persoane bănuite de comiterea mai multor infracțiuni de șantaj și camătă.

descinderi

Peste 300 de polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului de Ilfov au efectuat 31 de percheziții la domiciliile mai multor persoane, din județul Ilfov și municipiul București.

La acțiune au participat și luptători din cadrul Serviciului de Intervenții și Acțiuni Speciale – Inspectoratului General al Poliției Române, ai Serviciului Acțiuni Speciale Ilfov, DGPMB și județele limitrofe, precum și specialiști din cadrul Direcției Generale a Municipiului București.

Percheziţiile au avut loc în cadrul unui dosar penal, sub directa coordonare a Parchetului de pe lângă Judecătoria Cornetu, și vizează mai multe persoane cercetate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de șantaj și camătă, care fac parte din grupări infracționale cunoscute.

Pe parcursul cercetărilor s-a beneficiat de suportul de specialitate al Direcției de Operațiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.