SPORT

Concordia Chiajna, victorie importantă în faţa CSMS Iaşi

Concordia Chiajna a învins-o, duminică, 15 mai, în deplasare pe CSMS Iași cu scorul de 3-2 (1-0), într-un meci din etapa a 11-a a fazei play-out a Ligii I de fotbal.

Astfel, Chiajna a întrerupt seria de șapte jocuri fără înfrîngere a echipei lui Napoli și i-a determinat pe ieșeni să stea la mîna rezultatului dintre FC Botoșani și CSU Craiova pentru locul de Europa League. După CSMS Iași-Concordia 2-3, ”vulturii” s-au îndepărtat la șase puncte de locul de baraj, scrie csconcordia.ro.

După două ocazii semnate de Andrei Cristea, băieții lui Falub au găsit breșa din labirintul defensiv gîndit de Napoli în minutul 33. Stoperul Tincu l-a lansat cu o pasă de geniu pe Cristescu, iar numărul 18 de la Chiajna l-a învins pe Grahovac și i-a amuțit pe cei opt mii de spectatori prezenți pe ”Emil Alexandrescu”. Ieșenii au punctat după pauză prin Cristea, dar egalitatea a durat doar zece minute. Falub a schimbat inspirat, iar cei doi nou-intrați pe teren, Garcia și Giurgiu, au făcut golul al doilea al Chiajnei. Argentinanul a scăpat pe stînga, a centrat pentru Giurgiu care, la prima atingere de balon, a trimis în dreapta lui Grahovac (min. 70). La acest scor, la poarta lui Bălgrădean a avut loc un adevărat asediu. Tot Andrei Cristea a fost aproape de gol, însă Bălgrădean a ținut tabela nemișcată. Napoli îi trimite în luptă pe Viveiros și Piccioni, iar Falub răspunde cu Roșu, intrat în locul lui Purece. Și a treia schimbare s-a dovedit inspirată pentru că Roșu, bine servit de Garcia, a punctat pentru 1-3, scor la care ieșenii au început să plece către case. Era minutul 92. La faza imediat următoare, CSMS Iași a înscris prin Piccioni: 2-3. Ieșeniii s-au năpustit imediat după golul egalizator, dar ”centralul” Balaj a fluierat finalul. (sursa: csconcordia.ro)

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.