SPORT

Concordia Chiajna – FC Viitorul Constanţa, 2-1 în Liga 1

soccerConcordia a pierdut în deplasarea de la FC Viitorul Constanța, scor 2-1, şi rămâne cu 7 puncte în Liga 1 Orange, după 7 etape disputate. După meciul disputat luni, 12 septembrie, cei de la Concordia au în faţă confruntarea din etapa viitoare de la CS U Craiova.

 

Jucătorii lui Gheorghe Hagi și cei ai lui Emil Săndoi au practicat un joc echilibrat și închis în prima parte, cu puține ocazii de gol, dacă se pot numi așa execuțiile anemice ale lui Cristescu sau Iancu, scrie site-ul oficial al celor de la Concordia.
De 17 secunde din partea a doua au avut nevoie cei de la FC Viitorul să deschidă scorul în fața unei defensive visătoare, care l-a făcut, la final, pe Săndoi să exclame că are o echipă de guguștiuci, în condițiile în care echipa sa a avut lovitura de începere!

Chițu l-a întors ușor pe Melinte în interiorul careului mare și a finalizat cu un șut superb la colțul lung. Tot el a reușit și cel de-al doilea gol al echipei lui Hagi (min. 72), la finele unei faze identice cu cea de la prima reușită, însă cu olandezul Koenders în rol de „victimă”.

Pena a mișcat tabela în ultimul minut de joc și a dat speranțe „vulturilor” la un egal, două minute mai târziu, însă lovitura sa de cap a trecut pe lângă poarta lui Buzbuchi.
Etapa viitoare, Concordia va avea parte de altă partidă de foc, pe terenul celor de la CS U Craiova, meci care se va disputa duminică, 18 septembrie, cu începere de la ora 17:00.

„Veneam după o serie bună în campionat și îmi pare rău că am pierdut. Cred că a fost un joc echilibrat, în prima repriză și noi am avut câteva ocazii. Viitorul a fost foarte periculoasă la câteva faze fixe dar, spre surprinderea mea, asta nu cred că s-a întâmplat în istoria fotbalului: să ai tu lovitura de începere a reprizei a doua, să ai doi jucători pe care îi duci într-o anumită zonă ca să joci acolo și să joci în centrul terenului, să pierzi mingea și în 20 de secunde să se schimbe tabela! În unele momente parcă suntem o echipă de guguștiuci! După aceea, era normal să fie o cădere din punct de vedere al moralului, dar numai pe greșelile noastre individuale, le facem si la golul al doilea cadou adversarilor. Vorbim de săptămâni întregi că anumiți jucători trebuie blocați pe piciorul de bază, am greșit și acest aspect. Am schimbat și sistemul, am încercat să revenim în joc. Din păcate pentru noi, am revenit cam târziu. E inadmisibil să iei goluri pe care le faci de fiecare dată cadou adversarilor, așa se întâmplă de la începutul campionatului. Sunt câțiva jucători cu experiență pe care îi avem în echipă. Cum să judeci în asemenea manieră un început de repriză?”, a spus Emil Săndoi la finalul partidei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.