SOCIAL

CJ Ilfov susţine iniţiativa Metroul S.A. de realizare a Magistralei 6 de metrou 1 Mai – Otopeni

Comisia Tehnică de Urbanism şi Amenajare a Teritoriului din cadrul Consiliului Județean Ilfov s-a întrunit marţi, 25 octombrie, pentru a dezbate documentaţia pentru „Planul urbanistic zonal Magistrala 6, 1 Mai – Otopeni, legătura reţelei de metrou cu Aeroportul Internaţional Henri Coandă”.

 

 

În cadrul dezbaterii, reprezentanții Consiliului Județean Ilfov, în calitate de membri ai comisiei de urbanism, au susţinut iniţiativa S.C. Metroul S.A. de realizare a Magistralei 6 de metrou până la Aeroportul Internațional Henri Coandă din Otopeni, precum şi crearea unor facilităţi de tip park and ride adiacente staţiilor de metrou propuse, funcţiuni care ar descuraja traficul auto înspre centrul Bucureștiului în favoarea transportului public de persoane așa cum este prevăzut în Planul de Mobilitate Urbană Durabilă București – Ilfov, se arată într-un comunicat de presă emis de CJ Ilfov.

Potrivit sursei citate, pe perioada lucrărilor traficul va fi restricţionat, astfel: în dreptul staţiei de metrou Otopeni Centru doar pe două benzi pe ambele sensuri de mers, deci se va circula pe 4 benzi; în dreptul staţiei de metrou Bruxelles se va circula pe 5 benzi din 6, astfel traficul fiind restricţionat pe o singură bandă într-un singur sens de circulaţie.

cj-ilfov-intrunire-magistrala-6-3 cj-ilfov-intrunire-magistrala-6-2 cj-ilfov-intrunire-magistrala-6

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.