ACTUALITATE ADMINISTRATIE POLITIC

Candidatul PNL Ilfov pentru președinția CJ Ilfov este Hubert Ștefan Thuma

Joi, 20 februarie 2020, în ședința care s-a desfășurat la Otopeni, Conducerea PNL Ilfov l-a desemnat pe Hubert Petru Ștefan Thuma drept candidat al partidului pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Ilfov. El a fost ales să candideze la alegerile locale din luna iunie 2020 de 51 dintre cei 55 de delegați. Trei au votat împotriva lui, un delegat abținându-se de la votul care a fost secret.

„Aseară a fost o întrunire a Comitetului director al filialei Ilfov în care s-a luat decizia ca domnul Thuma Hubert să fie candidatul PNL la preşedinţia Consiliului Judeţean, iar eu să fiu candidatul la funcţia de senator, primul loc la Senat”, a declarat Marian Petrache, pentru AGERPRES.

El a menţionat că este o decizie care trebuie respectată de toţi.
„E alegerea Comitetului director. E o decizie politică pe care trebuie să o respecte toată lumea (…). E o decizie a Comitetului director şi eu mă supun ei, nu contează ce îmi doresc eu şi ce nu îmi doresc eu”, a adăugat Petrache.

Thuma a fost deputat de Ilfov în legislatura 2012 – 2016. El a fost ales interimar la conducerea PNL Ilfov în 24 februarie 2017 în urma demisiei lui Marian Petrache, iar apoi, la 27 aprilie 2017 a fost ales președinte al organizației în cadrul ședinței Comitetului de Coordonare Județean, desfășurată la Palatul Parlamentului.

Ca și în 2017, acesta își propune să se bată “cu toată forța” pentru a câștiga alegerile locale din iunie anul acesta, ca PNL să aibă câți mai mulți aleși locali.

Hubert Thuma, născut în 1973, este absolvent al Universității de Studii Economice din Viena și al unor cursuri postuniversitare de Relații Internațuionale și Comerț Exterior.

 

Hubert Thuma alături de preşedintele Klaus Iohannis şi deputata de Ilfov, Nicoleta Paulic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.