POLITIC

Candidaţii PNL, în campanie electorală prin localităţile ilfovene

PNL Ilfov se află, în această perioadă – prin candidaţii săi la alegerile parlamentare din decembrie – în plină acţiune de informare şi dialog cu locuitorii judeţului.

Împărţind materiale electorale, prezentând programele de guvernare pe care PNL le propune pentru perioada următoare, candidaţii liberali la Senat sau Camera Deputaţilor au stat, în acelaşi timp, de vorbă cu alegătorii din localităţile vizitate, pentru a le asculta problemele şi a le vorbi despre modalităţile de remediere a acestora.

geo-ghiulea

 

Astfel, sâmbătă, 26 noiembrie, Nicoleta Pauliuc – candidat PNL Ilfov pentru Senat – s-a aflat în mijlocul locuitorilor din Chiajna.

„Am stat de vorbă, astăzi, cu locuitorii comunei Chiajna despre problemele cu care aceștia se confruntă zi de zi. S-au bucurat să afle că suntem «vecini», căci locuiesc în Dragomirești și m-au rugat să îi vizitez mai des odată ce voi fi aleasă în Senatul României. Locuind atât de aproape de ei, le cunosc problemele și mi-am propus să fac tot ceea ce îmi stă în putință pentru a-i ajuta!
Mulțumesc echipei PNL Chiajna pentru că îmi este alături și pentru că se implică în viața comunității de aici!”, a spus Nicoleta Pauliuc.

Un alt candidat pentru Senat din partea liberalilor ilfoveni este tânărul George Ene. Tot sâmbătă, 26 noiembrie, acesta a mers în localităţile Mogoşoaia şi Clinceni pentru a prezenta oamenilor de aici oferta sa electorală. În plus, candidatul PNL s-a întâlnit şi cu edilii celor două localităţi, pe care îi consideră modele demne de urmat.

„Astăzi am avut plăcerea să merg în campanie alături de doi primari pe care eu îi admir încă de când am făcut primii pași în politică: Precup Paul – Mogoșoaia și Budeanu Adrian – Clinceni.
Acești oameni minunați au ieșit la campanie împreună cu ehipele lor, să mă susţină.
Sunt mândru să am astfel de modele!”, a declarat George Ene.

În Berceni, comuna natală a candidatului liberal, acesta a organizat, de altfel, miercuri, 23 noiembrie, o dezbatere publică pe tema alegerilor parlamentare din 11 decembrie 2016, la care i-a invitat atât pe cetăţenii localităţii, cât şi pe primarul, viceprimarul şi consilierii locali din comuna Berceni.
„Din păcate, autorităţile locale au ales să absenteze la acest eveniment, însă m-am bucurat foarte mult când am văzut în rândul participanţilor oameni care au fost contracandidaţii noştri la alegerile locale şi care acum s-au alăturat acestui demers unic pentru comuna noastră.
Sunt primul candidat din comuna Berceni care poate să devină parlamentar! Acest lucru este un privilegiu şi o mare onoare pentru mine. Îmi doresc să reprezint comuna noastră în Parlamentul României şi asta este posibil cu ajutorul dumneavoastră, colegii, prietenii, vecinii mei.
Concluzia generală a acestei dezbateri a fost că oricâte rude şi fini ai domnului Pandele ar candida din partea PSD Ilfov, mult mai bine ar fi ca bercenarii să aleagă pe unul dintre ei, un om născut şi crescut în comuna BERCENI”, a subliniat George Ene pe pagina sa de socializare.

Sâmbătă, 26 noiembrie, alţi doi liberali ilfoveni s-au întâlnit cu oamenii din comunităţile pe care le reprezintă. Astfel, edilul comunei Domneşti, Ioan Adrian Ghiţă şi viceprimarul comunei Gruiu, Geo Ghiulea, s-au aflat în mijlocul concetăţenilor lor, cu care au discutat despre cele mai importante probleme ale acestor comunităţi şi cărora le-au prezentat propunerile PNL pentru judeţul Ilfov.

Cristina Bobe

 

nicoleta-pauliuc-4 nicoleta-pauliuc george-ene-2 george-ene-3 george-ene-dezbatere-publica-berceni-2 george-ene-dezbatere-publica-berceni george-ene nicoleta-pauliuc-2 nicoleta-pauliuc-3

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.