POLITIC

Candidata liberală Nicoleta Pauliuc, în mijlocul oamenilor din Chitila

Candidatul PNL în Senat pentru Ilfov, Nicoleta Pauliuc, îşi continuă seria de întâlniri cu locuitorii judeţului. Sâmbătă, 19 noiembrie, aceasta s-a aflat printre cetăţenii oraşului Chitila.

 

 

Alături de echipa sa de campanie din cadrul PNL Ilfov, Nicoleta Pauliuc a discutat cu oamenii din Chitila, care i-au vorbit despre schimbările pe care le consideră necesare la nivelul localităţii şi al judeţului şi cărora, la rândul său, candidata liberală le-a prezentat cele mai importante proiecte în care se va implica din momentul în care îi va reprezenta pe ilfoveni în Senatul României.

„Mă bucur nespus pentru că am găsit, astăzi, în Chitila, oameni frumoși, deschiși și dornici de a se implica în viața comunității. Le mulțumesc pentru felul în care m-au primit și pentru discuțiile purtate. Le promit că, odată ajunsă în Senatul României, voi depune toate eforturile și îmi voi folosi toată priceperea în interesul românilor și al comunității chitilene!”, a declarat, după întâlnirea din Chitila, candidatul PNL Nicoleta Pauliuc.

 

pauliuc-in-chitila-1 pauliuc-in-chitila-2 pauliuc-in-chitila-3

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.