SOCIAL

Al treilea incubator donat

Spitalul Clinic de Urgență pentru copii “ Maria Sklodowska Curie” a primit de Moș Nicolae cel de-al treilea incubator donație din partea societății Anadolu Automobil Rom SRL (Importator si distribuitor de autovehicule, piese de schimb si accesorii auto ISUZU) cu sediul în Ciolpani.

Valoarea celor trei incubatoare donate de Anadolu Automobil Rom S.R.L este de 30000 de euro și se adaugă celor 15 deja existente în dotarea spitalului. Circa 300 de copii nou-nascuti vor beneficia anual, de cele 18 incubatoare.

“Prin această donație, dorim să ne aducem contribuția la salvarea a cât mai multor copii, prin reducerea cazurilor de moarte infantilă. Vom continua și în 2017 să sprijinim Spitalul Clinic de Urgență pentru copii Maria Sklodowska Curie.” Le dorim sănătate micuților și să aibă parte de o copilărie fericită!”, a declarat reprezentantul Anadolu Automobil Rom.

Foto: Ambasadorul Turciei la București, dr. Cătălin Cîrstoveanu, șef secție, medic chirurg al spitalului, reprezentantul Anadolu Automobil Rom.isuzu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.