SOCIAL

Academia Titi Aur lansează campania socială “ViAȚA e a ta”

Pilotul de raliuri, Constantin (Titi) Aur, a lansat o campanie socială denumită „Viața e a ta”, cu scopul de a salva viețile copiilor care ajung șoferi, însă nu știu sp controleze mașinile în trafic, sunt slab pregătiți și nici nu conștientizează ce li s-ar putea întâmpla. Campania susține necesitatea cursurilor de conducere defensivă pentru fiecare șofer și în special pentru tinerii cu vârste între 18-24 ani.

Statisticile au demonstrat că șoferii începători produc de două ori mai multe accidente decât cei de peste 30 de ani. În România, în medie, fiecare accident provocat de tineri a avut drept urmare 1,23 victime decedate sau rănite grav. Practic, 34,4% dintre victimele decedate în accidente produse de tineri au fost pasageri.

Concret, campania va include instruirea gratuită a cel puțin 1000 de instructori auto, în domeniul conducerii defensive. Cei 1.000 de instructori auto vor fi specializați fie la Academia Titi Aur, fie în orașe, din țară cu ajutorul Unității Mobile ATA (Caravana Titi Aur), începând cu luna aprilie 2017. În luna februarie 2017 se va lansa o campanie de comunicare națională și vor fi anunțate rezultatele chestionarului pentru tinerii posesori de permis, lansat deja în luna decembrie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.