CONSILIUL JUDEŢEAN ILFOV

4.000.000 lei pentru covorul asfaltic al DJ 200B

Implicarea Consiliului Județean Ilfov în dezvoltarea județului în timpul mandatului președintelui Marian Petrache, început în 2012, cuprinde arii largi de dezvoltare: apă și canalizare, drumuri, grădinițe și școli. Jurământul depus în 25 iunie 2012 de Marian Petrache conținea câteva promisiuni de schimbare a vieții de zi cu zi a ilfovenilor, angajamente care au fost respectate.

Asociere CJ Ilfov – UAT Tunari

Unul dintre drumurile județene la care CJI, prin liberalul Marian Petrache, a contribuit financiar este și DJ 200B, Bucureşti – Voluntari – Tunari – Dimieni – Baloteşti – Dumbrăveşti – DN 1 (Săftica). Realizat în asociere cu Unitatea Administrativ Teritorială (UAT) Tunari printr-un contract încheiat în 2016, lucrările la DJ 200B au prevăzut amenajarea de trotuare și a rețelei de ape pluviale și apoi turnarea covorului asfaltic pentru care Consiliul Județean Ilfov a contribuit cu suma de 4.000.000 lei iar comuna Tunari cu 2.301.741 lei.

Cezar Petre, ing. proiectant de drumuri și consultantul primăriei Tunari explică: ”Rolul Consiliului Județean Ilfov a apărut în partea a doua a proiectului nostru de amenajare când, așa cum este logic, s-a făcut operațiunea de asfaltare în urma reamănajărilor. Concret, Consiliul Județean Ilfov  a mai pus un strat de covor asfaltic.  Înainte de amenajare DJ 200B avea 6 m lățime și două benzi și acum are 6 metri, 2 benzi plus încă o bandă de câte 2,5 m pe fiecare parte pentru parcare. Deci, a pornit de la 6m și s-a ajuns la 11 metri lățime.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.