4.000.000 lei pentru covorul asfaltic al DJ 200B

Implicarea Consiliului Județean Ilfov în dezvoltarea județului în timpul mandatului președintelui Marian Petrache, început în 2012, cuprinde arii largi de dezvoltare: apă și canalizare, drumuri, grădinițe și școli. Jurământul depus în 25 iunie 2012 de Marian Petrache conținea câteva promisiuni de schimbare a vieții de zi cu zi a ilfovenilor, angajamente care au fost respectate.

Asociere CJ Ilfov – UAT Tunari

Unul dintre drumurile județene la care CJI, prin liberalul Marian Petrache, a contribuit financiar este și DJ 200B, Bucureşti – Voluntari – Tunari – Dimieni – Baloteşti – Dumbrăveşti – DN 1 (Săftica). Realizat în asociere cu Unitatea Administrativ Teritorială (UAT) Tunari printr-un contract încheiat în 2016, lucrările la DJ 200B au prevăzut amenajarea de trotuare și a rețelei de ape pluviale și apoi turnarea covorului asfaltic pentru care Consiliul Județean Ilfov a contribuit cu suma de 4.000.000 lei iar comuna Tunari cu 2.301.741 lei.

Cezar Petre, ing. proiectant de drumuri și consultantul primăriei Tunari explică: ”Rolul Consiliului Județean Ilfov a apărut în partea a doua a proiectului nostru de amenajare când, așa cum este logic, s-a făcut operațiunea de asfaltare în urma reamănajărilor. Concret, Consiliul Județean Ilfov  a mai pus un strat de covor asfaltic.  Înainte de amenajare DJ 200B avea 6 m lățime și două benzi și acum are 6 metri, 2 benzi plus încă o bandă de câte 2,5 m pe fiecare parte pentru parcare. Deci, a pornit de la 6m și s-a ajuns la 11 metri lățime.”

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.